Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Και μετά λέμε γιατί πέφτει πολύ ..λάδωμα .Γεμίσαμε …ΕΛΙΕΣ



Μεγαλύτερη πάσα δεν έχει ξαναγίνει στην πολιτική Ιστορία από αυτή που έκανε η "δεξιά" Νέα Δημοκρατία προς το.. "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ .Ο Σαμαράς θα αναδειχτεί ως ο μεγαλύτερος νεκροθάφτης της. Βλέπουμε ένα τελειωμένο και ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ μεταμορφωμένο για πολλούς λόγους σε ..ΕΛΙΑ, να συμμετέχει σε όλες τις περιφέρειες με πιθανότητες εκλογής λόγω εσκεμμένης δήθεν «αδυναμίας» να κατεβάσει αξιόλογους υποψηφίους, νεκρανασταίνοντας έμμεσα το νεκρό ΠΑΣΟΚ, και με ορατό πλέον τον κίνδυνο να πρασινίσει ο χάρτης. Η καημένη η Νουδούλα από την μια έχει έναν παραταξιακό προδότη στην αρχηγία και από την άλλη μια καιροφυλακτούσα για την αρχηγία Μπακογιάννη, που σπρώχνει ασύστολα τους ψηφοφόρους της, σε.. άλλα μαγαζιά, για να ροκανίσει επιπλέον τον τελειωμένο Σαμαρά. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξεπλυθεί αυτή η προδοτική και προδομένη σε πολλά επίπεδα παράταξη, και να δει …άσπρη μέρα. Όσο για τον Αβραμόπουλο που διαδίδει γύρω –γύρω σενάρια  για μελλοντική αρχηγία του , έχουμε να του πούμε πως δεν μπόρεσε να κρατήσει το περιπτεράκι του το Κ.Ε.Π, θα διοικήσει μεγαλομπακάλικο;         

Λίγες ώρες απέμειναν λοιπόν για ανοίξουν οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και στα επιτελεία των κομμάτων οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Όχι  μόνο για την αυριανή μέρα, αλλά και για τη στρατηγική που θα διαμορφώσουν εν όψει του δεύτερου γύρου την επόμενη Κυριακή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους τα επιτελεία των κομμάτων, αναμένεται μεγάλη μάχη στις περισσότερες Περιφέρειες της χώρας. Οι ενδείξεις αναφέρουν ότι στο δεύτερο γύρο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και της Ελιάς. Τα πιθανότερα ζευγάρια που θα περάσουν στο β’ γύρο στις 13 περιφέρειες έχουν ως εξής:
Στην Αττική φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια ο Γιάννης Σγουρός (Ελιά) και η Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ), ενώ στην Κεντρική Μακεδονία οι Απόστολος Τζιτζικώστας (ανεξ. ΝΔ)-Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ).
Στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη οι Άρης Γιαννακίδης (ΕΛΙΑ) και Γιώργος Μορφίδης (ΝΔ), στη Δυτική Μακεδονία οι Γιώργος Δακής (ΝΔ) και Θέμης Μουμουλίδης (ΣΥΡΙΖΑ), στην Ήπειρο οι Αλέξανδρος Καχριμάνης (ΝΔ) και Όλγα γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ) και στη Δυτική Ελλάδα οι Απόστολος Κατσιφάρας (ΕΛΙΑ) και Βασίλης Χατζηλάμπρου (ΣΥΡΙΖΑ).
Στη Θεσσαλία τη μάχη στον δεύτερο γύρο θα δώσουν, όπως όλα δείχνουν οι Κώστας Αγοραστός (ΝΔ) και Ηρώ Διώτη (ΣΥΡΙΖΑ), στη Στερεά Ελλάδα οι Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ) και Βαγγέλης Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ), στην Πελοπόννησο οι Πέτρος Τατούλης (ΝΔ) και Οδυσσέας Βουδούρης (ΣΥΡΙΖΑ).
Στα Ιόνια Νησιά την Περιφέρεια θα διεκδικήσουν οι Σπύρος Σπύρου (ΝΔ) και Άντζελα Γκερέκου (ΕΛΙΑ), στο Βόρειο Αιγαίο οι Νάσος Γιακαλής (ΕΛΙΑ) και Αγλαϊα Κυρίτση (ΣΥΡΙΖΑ), στο Νότιο Αιγαίο οι Γιάννης Μαχαιρίδης (ΕΛΙΑ) και Μπενέτος Σπύρου (ΣΥΡΙΖΑ), ενώ στην Κρήτη οι Σταύρος Αρναουτάκης(ΕΛΙΑ) και Μιχάλης Κριτσωτάκης (ΣΥΡΙΖΑ).




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ο Σαμαράς εκτελούσε προκαθορισμένο σχέδιο. Είναι ένας κρυφοακροδεξιος που σκοπό είχε να βάλει στα πράγματα-εξουσία τους ομοϊδεάτες του δια της πλαγίας οδού. Μέσα σε αυτά εντάσσετε και η νεκρανάσταση της χρυσής αυγής με εσκεμμένα βήματα, και στην οποία θα ξαναπαιχτεί το έργο που παίχτηκε με τον ΛΑΟΣ. Δηλαδή μαζικές και ταχύτατες προσχωρήσεις στην Ν.Δ . Οι προσχωρήσεις Βοριδη-Αδωνη-Πλευρη δεν ήταν τυχαία ούτε του την επέβαλλαν . Είναι τα μελλοντικά μεγαλοστελεχη της με φερετζέ μελλοντικής δημοκρατικής παράταξης. Υπάρχουν ήδη παρά πολλά κρυφοακροδεξια στελέχη εντος της που λουφάζουν για την κατάλληλη ώρα. Η μεγάλη μάχη θα δοθεί μεταξύ κεντροδεξιών που έχουν πάρει είδηση τα αντινεοδημοκρατικά σχεδία του, και ακροδεξιών για την ηγεσία. Και μην ξεγελιέστε, ο Αβραμόπουλος ανήκει στην ακροδεξιά πλευρά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...