Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Καρατζαφέρης : Δεν θα κατεβάσω ψηφοδέλτιο εάν αποκλείσουν την χρυσή αυγή.








Την πρόθεσή του ο ΛΑ.Ο.Σ να μην κατεβάσει ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές σε περίπτωση που κριθεί παράνομη η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής δήλωσε στον Alpha 989 o Γ. Καρατζαφέρης. Μιλώντας στην εκπομπή «Αντιθέσεις» με τους Δ. Βερύκιο και Π. Κουσουλό, με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ επισημαίνει ότι στη δημοκρατία χωράνε όλοι.
Αξίζει ο κόπος για την ιστορία να ακούσετε μετά το 50ο λεπτό. Οι μεγάλες βρώμες για την Τζαβέλα είναι μετά το63ο, και για την χρυσή αυγή μετά το 72ο   

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή την Τζαβέλα την έβαλε κατ΄έντολην του φίλου του Αποστολόπουλου; Μπράβο ρε χοντρογούρουνο. Και τι θέλεις τώρα; Nα σε ξαναψηφίσουν για να βάλεις άλλη κολλητή η κολλητό των διαπλεκόμενων;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΩΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΓΑΠ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ!
ΚΑΙ Ω! ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΑΜΨΗΦΕΙ!
ΜΑΕΣΤΡΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΓΙΜ!

http://news247.gr/eidiseis/politiki/epanekselegh_proedros_ths_sosialistikhs_diethnous_o_papandreoy.1910779.html

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ
Ο ΓΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΟΝΟΜΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ θέλεις να μείνει στο απυρόβλητο; Γιατί δεν το κατάλαβα. Όλα στον αέρα και ο κόσμος θα κρίνει..

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε αν δεν κατεβάσει ψηφοδέλτιο. Θα τους στενοχωρήσει;
Αλλού προσβλέπει η γριά αλεπού αλλά μάταια...

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Καρατζαφέρης,όσο για ελάχιστους που ακόμα και μετά απο μια τέτοια γενναία δήλωση του κάνουν επίθεση,ένα λέω,καλά κάνει ο Σαμαράς και σας γαμάει!

Ανώνυμος είπε...

Μοντέλο Playmate,με συμμετοχή σε τσοντοπεριοδικά και σίριαλ τύπου Μόνος αγρότης ψάχνει,είναι η επιλογή της Χ.Α για εκπρόσωπο γυναικών.Αυτοί δλδ που βρίζουν εδώ,και κάποτε έβριζαν τον ΛΑ.Ο.Σ για την επιλογή Βάνα Μπάρμπα,που τουλάχιστον είχε και ταλέντο και κατέβηκε με σταυρό,οι ίδιοι είναι που το παίζουν ιδεολόγοι άψογοι αλλα τους εκπροσωπέί ένα ξέκωλο!Άντε να τελειώνουμε με το ψέμμα!

Ανώνυμος είπε...

Κώστας Πλεύρης με σταυρό και δαγκωτό,χοντρούλη μην κάνεις κανένα λάθος και δεν κατεβάσεις ψηφοδέλτιο.Περίμενα δεκαετίες να σταυρώσω τον δάσκαλο!

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος πολιτικός που αξίζει. Τόσο απλά!

B K είπε...

Αν η δικια σου ελπιδα ειναι ο λιγδιαρης ο Παναγιωταρος, ο ψυχοπαθης με τα δεκα χιλιαδες τικ κασιδιαρης ο απλυτος Μπαρμπαρουσης ο παιδεραστης Λαγος ο ιδιοκτητης πουτ@νοξενοδοχειου Μιχαλολιακος η χοντρη καριολ@ με τα ροζ μαλλια Ουρανια,και ο πορνογερος απο την Πατρα που κοιμαται με την καραμπινα στον κω λο, τοτε καλυτερα Καρατζαφερης.

Ανώνυμος είπε...

Ναι βέβαια ο Καρατζαφιόζος, ο μόνος πολιτικός αποκαλούμενος και τηλεπρόεδρος που αν δεν είχε δικό του κανάλι να αυτοπροβάλεται διαρκώς μιλώντας μόνος του και κατηγορώντας όλους τους πολιτικούς αντιπάλους του ερήμην τους το κόμμα του δεν θα έμπαινε ποτέ στη βουλή και θα είχε την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα. Αλλά ας όψονται μερικοί που δεν εννοούν να ξεκολλήσουν από το χαζοκούτι παρακολουθώντας τους μονολόγους ορισμένων.

B K είπε...

Μακάρι να ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα που δηλώνουν ότι είναι εναντίον το σύστημα και την αδικία!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....
ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ''ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ'' ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ-ΜΠΑΛΤΑΚΟ-ΚΛΑΣΗΔΙΑΡΗ.ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΚΟΥ ΕΙΣΤΕ .ΕΛΛΑΣ-ΛΑ.Ο.Σ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε εμείς που ασχολούμαστε με τον καρατζαφύρερ σας ρε καραγκιόζηδες λαοτζήδες (όρεξη τον είχαμε), αλλά ο δικός σας ασχολείται κάθε τόσο και λίγο με την Χ.Α. Το ξαφνικό του τάχα «ενδιαφέρον» για να μη αποκλείσουν την Χ.Α.
Μας μιλάτε τώρα και σεις για ναζισμό και φασισμό της Χ.Α μιας και πήρατε τα διαπιστευτήρια των αριστεριστών-κομμουνιστών επειδή κάθεστε κότες μπροστά τους ότι τάχατες δεν είσαστε πλέον φασίστες αλλά «δημοκράτες».
Τα μεγαλύτερα φασιστοειδή-ναζιστοειδή είσαστε εσείς και το ανθελληνικό σας τόξο που κατέστρεψε την χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ....ΤΟ 12' 8 ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ 6 ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΟΙ ΑΛΛΠΟΙ 2.... ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΝΔΡΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟ.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ''ΤΙΜΩΡΗΣΑΜΕ ''ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΟΝΗ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ!!!!!!ΜΑΣΩΝΟΛ.Α.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΟΙΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ''ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ''ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!ΑΙΤΙΑ Ο ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ''OFSHORE''ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ''ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ''ΕΙΝΑΙ''ΠΡΥΤΑΝΗΣ''ΣΤΙΣ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΛΙ??????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους καθάρισε ο ΛΑ.Ο.Σ! Η Ν. Τζαβέλα δεν ήταν ποτές ΛΑ.Ο.Σ! Συνεργασημη τεχνοκράτης ήταν και τα πήγε πολύ καλα με τα ενεργειακά θέματα που την είχε θέση ο Καρατζαφέρης. Και μακάρι να εκλεγεί με το κόμμα του προδότη Σαμαρά. Σίγουρα να είναι ποιο άξια από ότι άλλο έχει να αναδείξει στης Ευρωεκλογές η ΝΔ. Ο ΛΑ.Ο.Σ θα κατέβει δυναμικά με Πλεύρη, Πολατίδη, Κολοκοτρώνη, Γεωργίου, Αιβαλιώτη, Σαλαβρακο, και άλλους πολλούς καθαρούς αντινεοταξιτες!! Farage, Καρατζαφέρης, Πουτιν Ελλάς, Ρωσία, Συμμαχία!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...