Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ότι μαλακία θέλεις θα την ακούσεις από τον… Καμμένο, όνομα και πράγμα .



Στη συνεδρίαση της Κ.Ο συζητήθηκε εκτενώς το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ εκφράστηκε κριτική σε επιλογές του κόμματος, και του προέδρου του Πάνου Καμμένου, κυρίως στις επιλογές του στον οργανωτικό τομέα. Τώρα τι κυνοβουλευτικη ομάδα μπορεί να έχεις με …Χαϊκάλη και Μελά και τον Κουϊκ που τον κηνυγούσαν παλιά με τις τομάτες στίς λαϊκές ; άστα να πάνε.
«Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα» είπε -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ- ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατά τις ίδιες πληροφορίες, ουδείς βουλευτής έθεσε θέμα ηγεσίας. Εάν έγιναν αυτά είναι να γελούν και οι πέτρες. Άλλο να είσαι βουλευτάκος και άλλο αρχηγός κόμματος. Ακόμη μάλλον δεν έχει συνηθίσει τον νέο θεσμικό ρόλο του.  Δεν γνωρίζει ο ηλίθιος, ότι τον αρχηγό μπορούν να τον αμφισβητήσουν μόνο μέσω συνεδρίου;  Τι ρωτά λοιπόν τους βουλευτές του; Σε κουβέντα να βρισκόμαστε;  
Κοινός παρονομαστής των τοποθετήσεων των βουλευτών ήταν ότι «δεν θέτουμε θέμα ηγεσίας, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας» κάτι που αποδέχθηκε και ο κ. Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για λάθη που θα διορθωθούν, κυρίως στον οργανωτικό τομέα.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενημέρωσε επίσης για την κατάσταση των οικονομικών του κόμματος, τις αλλαγές που προώθησε, και τους λόγους αυτών των αλλαγών, κυρίως του γενικού διευθυντή του κόμματος Κώστα Χαραλαμπόπουλου, στον οποίο καταλόγισε πολλές ευθύνες.
Ο Βασίλης Καπερνάρος εξέφρασε το παράπονο ότι δεν βρήκε στήριξη από κανέναν, ούτε από το κόμμα ούτε από συναδέλφους του βουλευτές, ούτε από τον κ. Καμμένο, στον οποίο καταλόγισε ότι «δεν έκανε ούτε μια κοινή εμφάνιση μαζί του». Εκτίμησε ότι «επί δύο χρόνια δεν δώσαμε το πολιτικό μας στίγμα» ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στους Ανεξάρτητους Έλληνες, και τόνισε ότι «δεν πρόκειται να πάει στη Νέα Δημοκρατία».
Φέρεται, επίσης, να αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γιαννέλη, ο οποίος είχε προσκαλέσει τους Βύρωνα Πολύδωρα και Νικήτα Κακλαμάνη (έτερο υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων), αλλά όχι τον ίδιο ως ομιλητή, κάτι που συνάντησε την αντίδραση του κ. Καμμένου, ο οποίος του είπε ότι «έπρεπε να είχες δώσει το "παρών" στην εκδήλωση». Επίσης ο κ. Καπερνάρος επέρριψε ευθύνες στον κ. Καμμένο για το εκλογικό αποτέλεσμα, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να ρίξει κανείς ευθύνες στη βάση της πυραμίδας, αλλά στην κορυφή».
Όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο κ. Καπερνάρος, οι συνάδελφοί του στην ΚΟ του ζήτησαν να το σκεφτεί και να μην παίρνει «αποφάσεις εν θερμώ» αλλά τελικά ο βουλευτής δεν άλλαξε την απόφασή του.
Εξάλλου, ο Τέρενς Κουίκ ενημέρωσε τους βουλευτές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσε τον προεκλογικό του αγώνα στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία ως υποψήφιος περιφερειάρχης, και τόνισε ότι υπήρξαν διαρροές ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στον προεκλογικό του αγώνα, εξέφρασε παράπονα για έλλειψη στήριξης από βουλευτές, ενώ κατήγγειλε ότι από γραφείο «συναδέλφου βουλευτή των ΑΝΕΛ τηλεφωνούσαν σε δικούς του ανθρώπους, ζητώντας να ψηφιστεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος».
Ο κ. Χαϊκάλης, σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη της ΚΟ, "φωτογράφησε" τον βουλευτή Πειραιώς Παναγιώτη Μελά, ο οποίος όμως αρνήθηκε και αντέδρασε έντονα στις κατηγορίες, τονίζοντας ότι «ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο από το γραφείο του». Ο κ. Μελάς, μάλιστα, παρέπεμψε και στο υψηλό ποσοστό που έλαβε ο κ. Χαϊκάλης (πάνω από 9%) στον Πειραιά, τονίζοντας ότι αυτό συνιστά τεκμήριο διάψευσης των ισχυρισμών του κ. Χαϊκάλη και απόδειξη της βοήθειας που δόθηκε και από τον ίδιο. Ο κ. Χαϊκάλης αποδέχθηκε τις εξηγήσεις του κ. Μελά, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και το θέμα έκλεισε εκεί, για τους δύο βουλευτές.
Τέλος, ο κ. Χαϊκάλης φέρεται να είπε ότι «υπάρχει παλαιοκομματισμός στο κόμμα, και εάν δεν αλλάξει αυτό, αν δεν αξιοποιηθούν νέοι άνθρωποι με νέες αντιλήψεις, δεν πάμε πουθενά».
Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, είπε ότι το κόμμα πρέπει να φτιάξει δική του ιδεολογική πλατφόρμα και να μπουν νέοι άνθρωποι για να δώσουν αέρα φρεσκάδας, ενώ πρότεινε να δοθούν ρόλοι-κλειδιά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές, για να δραστηριοποιηθούν σε όλη τη χώρα. Πρότεινε επίσης να δημιουργηθούν γραμματείες στο κόμμα, που θα αποτελέσουν τον σύνδεσμο του κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Τέλος, η νέα γραμματέας της ΚΟ Έλενα Κουντουρά υποστήριξε ότι το κόμμα πρέπει να ορίσει πολιτική ατζέντα που θα τηρείται από τους βουλευτές, ενώ τόνισε ότι στο Εθνικό Συμβούλιο θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα του ανοίγματος του κόμματος και της πρόσκλησης σε άλλες δυνάμεις.
Σημειώνεται ότι ο Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει χρέη γραμματέα του κόμματος, μέχρι την εκλογή του νέου γραμματέα από το Εθνικό Συμβούλιο, στις 14 και 15 Ιουνίου, ενώ ο Μιχάλης Σακελλάρης υπέβαλε -και έγινε αποδεκτή- την παραίτησή του από το Εκτελεστικό Γραφείο.
Mετα από όλα αυτά τα… Αρλεκιν που διέρρευσαν προς τα έξω, πήγαν για…. ουζα.  


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από όταν έχασαν την.... Γιαταγάνα έχασαν τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ;
ΜΗΔΕΝ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πούστης ο Καρατζαφερης είναι τυχερός γιατί δεν έχει κανόνα βουλευτή για να του φύγει.

Ανώνυμος είπε...

Τον Ελληνισμό του Καμμενου τον έχουμε χεσμένο

Ixnos είπε...

Ανώνυμε 9.25 Για αυτό λέμε ότι είναι από τα λίγα ελευθέρα blog διότι δεν έχει και δεν αντέχουμε την λογοκρισία .Μπορείς να γράψεις και εσύ ότι θέλεις. Μην το κατηγορείς αυτό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...