Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τώρα πλάκα μας κάνει ρε Τριανταφυλλόπουλε.




Εδώ είχε λίγο πριν από τις εκλογές του 2009 διορίσει στην  επιτροπή προμηθειών για τα νοσοκομεία του υπουργείου του,  την… Ζωηρού..λα του Καρατζαφερη. Εκεί θα κολλούσε ; Στην συγγενή του;

Η υπόθεση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» λέει ότι ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ αποτελεί ένα μείζον κοινωνικό και πολιτικό σκάνδαλο. Σιγά τα Ωα. Ο Μητσοτάκης τον έβαλε επειδή ο αδιάφθορος  και πεντακαθαρίδης Μητσάρας είναι εν δυνάμει δελφίνος και μελλοντικός αντίπαλος της Ντορίτας. .

Τρανή απόδειξη αποτελεί η περίπτωση της κυρίας Χριστίνας Αποστόλου, υπαλλήλου που προσελήφθη στο γραφείο του προέδρου του Δ.Σ. του νοσοκομείου, με διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή, και, σύμφωνα με μαρτυρίες, πατούσε σπάνια το.. πόδι της στο γραφείο.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι η κα. Αποστόλου δεν είναι άλλη από την πεθερά του πρώην υπουργού Υγείας και νυν υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.
 
Η πρόσληψη...

Τον Μάρτιο του 2009, επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου, η κυρία Αποστόλου (σε ηλικία 60 ετών) προσελήφθη στο «Ερρικός Ντυνάν» με αμοιβή 2.851,12 ευρώ.

Η θέση της ήταν στο γραφείο του προέδρου Ανδρέα Μαρτίνη και ως εκ τούτου θεωρούνταν υψηλόβαθμη διοικητική υπάλληλος, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση που πολλοί νέοι με προσόντα και γνώσεις θα ζήλευαν.

Στη συγκεκριμένη θέση παρέμεινε για δύο χρόνια και ειδικότερα μέχρι τον Ιούνιο του 2011 οπότε και αποχώρησε λαμβάνοντας ως αποζημίωση 6.652,51 ευρώ. Συνάδελφοί της μιλώντας στο zougla.gr ανέφεραν ότι σχεδόν ποτέ δεν είχαν συναντήσει την πεθερά του πρώην υπουργού στο πόστο της, ενώ πολλοί από αυτούς -που υπηρετούν χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο- απόρησαν στο άκουσμα και μόνο του ονόματός της.

«Γνωρίζουμε ότι κάποια Χριστίνα Αποστόλου εργάστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν την έχουμε δει ποτέ. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως ότι έκανε συνεχώς κοπάνες. Πάντως, οι περισσότεροι δεν την έχουν συναντήσει», σημείωσαν χαρακτηριστικά. Το πιο σκανδαλώδες στοιχείο της υπόθεσης είναι το υπηρεσιακό σημείωμα από το οποίο προκύπτει ότι η εν λόγω υπάλληλος δεν χτυπούσε ποτέ κάρτα κατά την προσέλευσή της στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, είχε την κάλυψη του ίδιου του προέδρου του Ιδρύματος, κ. Ανδρέα Μαρτίνη (με τον οποίο γνωρίζονταν χρόνια), καθώς όπως αναφέρεται στο έγγραφο «Δεν υπάρχουν ηλεκτρονικές καταχωρήσεις στο σύστημα ωρομέτρησης του ΚΙΕΝ, που να προκύπτει η προσέλευση και η αποχώρησή της υπαλλήλου διότι με προφορική εντολή της Διοίκησης δεν χτυπούσε κάρτα». Ουσιαστικά δηλαδή η κυρία Αποστόλου είχε εξασφαλίσει την προφορική εντολή του Διοικητή ώστε να περνά ελεύθερα με… χάρη, όπως άλλωστε γνώριζε, καθώς το 1962 είχε δικαίως κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. 
Mε τη σειρά του, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι «η μητέρα της συζύγου του συνεργάστηκε επί μία διετία με τον πρόεδρο του ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν με τον οποίο γνωρίζονταν για δεκαετίες. Η συνεργασία που της προτάθηκε έγινε με όρους απόλυτης διαφάνειας και δημοσιότητας και σύμφωνα με τον νόμο και τις προβλεπόμενες διαδικασίες και βέβαια η συνεργασία αυτή ουδεμία σχέση είχε με το Δημόσιο, ούτε ήταν δημοσιουπαλληλική απασχόληση. Απόδειξη ότι εδώ και χρόνια δεν υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...