Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ποιος σου είπε αυτές τις ψευτοπολιτικές μπαρούφες ρε Παναγιώταρε ; O….Μπαλτάκος;



Επίθεση στον Σκουρλέτη και τον Σακελλαρίδη εξαπέλυσε ο Ηλίας Παναγιώταρος, με αφορμή τις δηλώσεις – άνοιγμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Σε δηλώσεις του στο CRASHonline, ο βουλευτής της Χ.Α. είπε τα εξής: «Κατ’ αρχήν, πρέπει να πω στον Σκουρλέτη πως ούτε ο Κασιδιάρης αλλά ούτε και εγώ είμαστε νεοναζί. Αυτά που λένε, είναι τσάμπα μαγκιές. Γιατί δεν τα έλεγαν την προηγούμενη Κυριακή όταν είμαστε αντίπαλοι στην Περιφέρεια και τον Δήμο;»…
Τόνισε ακόμη τα εξής: «Να δούμε τι θα λένε την αυτή την Κυριακή που θα είμαστε αντίπαλοι…».
Ερωτηθείς τέλος για την στάση που θα κρατήσουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε τα εξής: «Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή. Οι ψηφοφόροι μας θα ψηφίσουν κατά συνείδηση…».

Ποια συνείδηση και τρίχες ; Ήδη σε πρόλαβαν τα στελέχη σας στην Πάτρα και έδωσαν γραμμή όπως μπορείς να δεις εδώ Tι έγινε ρε καλόπαιδα; Αρχίσατε τις αλλαξοκολιές;

Το κατά συνείδηση είναι μια μαλακισμένη πρόφαση  για αυτούς που θέλουν να αποφύγουν.. τον σκόπελο.
Είσαστε σοβαροί; Θα δούμε το φαινόμενο ακόμη και σε μια πόλη να στηρίζουν από το… Κ.Κ.Ε μέχρι την Νουδούλα .Αυτά είναι γνωστά. Ήδη στην Κρήτη οι διαρροές λένε, ότι θα στηρίξετε στο Ηράκλειο τον νονό Κουράκη μέσω των συμπαθούντων μπράβων της νύχτας που είναι η αγάπη του και λοιπόν καλόπαιδων .
Άφησε λοιπόν τις γνώστες μπούρδες και τις αλλαξοκωλιές εάν θέλετε να λέγεστε κόμμα και όχι συρφετός, και πάρτε μια κεντρική απόφαση.
Μέσα από τέτοιες διαχειρίσεις πολιτικών κρίσεων, γιατί πρόκειται περί κρίσης ,αναδεικνύετε η πολιτική θέση, και όχι από…. την μοιρασιά ζαρζαβατικών .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...