Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πληρώνουμε το μίσος και το μένος του σακάτη, διότι… περπατάμε.



Συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών είχε σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας συνοδευόμενος από τον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρο κατά την οποία ο σακάτης Βόλφγκανγκ Σόιμπλε διαβεβαίωσε την Αθήνα πως το Βερολίνο είναι πρόθυμο να παράσχει πρόσθετη βοήθεια αν χρειαστεί.
«Είμαστε πρόθυμοι να εξετάσουμε περαιτέρω μέτρα δεδομένου ότι οι όροι θα έχουν εκπληρωθεί», είπε ο  Σόιμπλε, απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ακολουθήσει τρίτο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires ο Σόιμπλε μετά τη συνάντησή του με τον πρώην υπουργό Οικονομικών δήλωσε πως «η αλλαγή του Έλληνα υπουργού Οικονομικών δεν σημαίνει πως θα υπάρξει και αλλαγή στην πολιτική».
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο προγραμματισμένης εδώ και τρεις μήνες εκδήλωσης του Σόιμπλε με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Στουρνάρα, ενώ στις 19 Ιουνίου ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης θα έχει ραντεβού με τον κ. Σόιμπλε και τους υπολοίπους ομολόγους του στο Eurogroup .Οι Γερμανοί τιμούν πάντα τους ανθρώπους τους.
 Δεν γνωρίζουμε εάν ξέρει ο ανάπηρος την δήλωση του παιδιού του που είπε ότι …πληρώνουμε όλοι το σακατιλίκι του Σόιμπλε διότι μετά την αναπηρία του έγινε πολύ σκληρός . Δηλαδή πληρώνουμε τα απωθημένα και τον μίσος του ανάπηρου,  επειδή …περπατάμε
Τι σημαίνει Χαρδουβελης ; Ο ΓΚΙΚΑΣ έχει ζήσει από μέσα στην καρδιά της εξουσίας που κατέστρεψε  τον τόπο την οικονομία  τους Έλληνες και την πατρίδα. είναι το παιδί που εξυπηρέτησε άριστα αυτούς που έβαλαν την ταφόπλακα στην χώρα. Ως οικονομικός σύμβουλος του Σημίτη εξυπηρετούσε τα συμφέροντα που έστησαν την μεγαλύτερη λεηλασία και απάτη. Το έγκλημα του χρηματιστήριου και τα περιβόητα SWAP. Πάντα στο περιβάλλον Λάτση και στις επιχειρήσεις του, και όχι μόνο στην eurobank.
O μηχανισμός του PSI λειτούργησε άριστα με Παπαδημο και με Γκίκα (σύμβουλος και εκεί) .Το χρέος εκτινάχτηκε και κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια με τους έλληνες κατεστραμμένους  (ταμεία ομόλογα κ.λ.π) Και εδώ το know how  της καταστροφής καταγράφηκε στα κιτάπια  του Γκικα, για άλλη μια φορά. Τώρα έγινε και η μοιρασιά της λείας .Το δίδυμο Στουρνάρα - Γκικα δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...