Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

O Μίμος ….Δαραβίγκας, έδιωξε τον …ορίτζιναλ…. Δαραβίγκα.




Όλοι ..Δαραβίγκες είναι  στην κωλοκυβέρνηση. Φοβηθήκαν μάλλον τον ανταγωνισμό και την κατακραυγή του… Χίου.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών, ο Γιάννης Δαραβίγκας βρέθηκε και πάλι εκτός Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ. Ο Μπουμπουκος - Γεωργιάδης, λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Υγείας, πρόλαβε και διόρισε τον Γιάννη Δαραβίγκα, γνωστό από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στην εκπομπή του Στέφανου Χίου, ως αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ...
Φαίνεται όμως  πως δεν ήταν η ιδανική επιλογή για το Μαξίμου το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες τον "ξήλωσε" μέσα σε λίγες ώρες.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές δεν γνώριζε την τοποθέτησή του στο σχήμα, ζήτησε άμεσα την απομάκρυνσή του η οποία και έγινε λίγο νωρίτερα...
Ο ίδιος ο Δαραβίγκας δηλώνει πρόεδρος της M.K.O «Πανελλήνιος Αντιναρκωτικός Αγώνας», ενός «μη κρατικού φορέα» για «την ενημέρωση, πληροφόρηση και πρόληψη».

Οι διαδικτυακές αναφορές στην οργάνωση του Γιάννη Δαραβίγκα τα τελευταία χρόνια, πέρα από ορισμένους τηλεφωνικούς καταλόγους, περιορίζονται σε μία.
Και ειδικότερα στην υπουργική απόφαση του 2009 από τον τότε υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ώστε να επιτραπεί η τοποθέτηση συσκευών ηχητικής και φωτεινής προειδοποίησης στο όχημα του Δαραβίγκα.

Με την εν λόγω απόφαση το όχημα του Γιάννη Δαραβίγκα χαρακτηρίζεται ως όχημα «άμεσης ανάγκης» και του επιτρέπει να φέρει «ένα ή περισσότερα πρόσθετα μπλέ φώτα που αναβοσβήνουν, καθώς και σύστημα ηχητικής προειδοποίησης, εφόσον είναι εφοδιασμένα με ειδικό σημείωμα της Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο οποίο αναφέρεται ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος.

Μήπως κάποιος πρέπει να ψάξει λίγο περισσότερο το θέμα της ψευτοοργανωσης του, και τι χρήμα έχει πάρει ο καραγκιόζης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...