Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν μπορείς πλέον να αποκαλείς την πουστάρα ..πούστη .



Θα τους ονομάζουμε ..πέμπτου  φίλου, γιατί το τέταρτο είναι οι Λεσβίες, και το ..πέμπτο είναι οι  πολιτικοί .Ζήτω τα… τρίφυλλα. Εμεις πάντως θα τους ονομάζουμε αρχιπουστάρες τις …αρχιπουστάρες διότι είναι προσωπική γνώμη και βάσει συντάγματος δεν διώκεται οσους νόμους και να βγάλουν ..   

Επί της αρχής υπερψηφίστηκε το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης ενώ η συζήτησή του θα συνεχιστεί την Παρασκευή οπότε και αναμένεται να ψηφιστεί και επί των άρθρων.

Το μόνο που δεν εγκρίθηκε ακόμα ήταν η γάμος των ομοφύλων κάτι που θα γίνει σε δεύτερη φάση, σίγουρα, ενώ ψηφίστηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, η ποινική δίωξη όσων αναφέρονται στον γενετήσιο προσανατολισμό κάποιου με υποτιμητικό τρόπο.

Σε ότι αφορά τις γενοκτονίες η μοναδική που αναγνωρίζει είναι η εβραϊκή γενοκτονία. Καμία αναφορά στις γενοκτονίες των Ελλήνων Ποντίων, Ελλήνων της Μικράς Ασίας και Αρμενίων, διότι δεν έγιναν . Κανονικός δορυφόρος της Τουρκίας έγινε η χώρα...

Η κυβέρνηση "έγραψε και στα παλαιότερα των υποδημάτων της" τις αντιδράσεις της Εκκλησίας για τους ομοφυλόφιλους και πλέον όποιος λέει τον πούστη… πούστη, θα διώκεται ποινικά.

Oσο για τους 38 βουλευτές της ΝΔ που είχαν κάνει "επανάσταση" και είχαν στείλει και επιστολή στον Α.Σαμαρά, πιο "γατάκια" δεν υπάρχουν. Όλοι με μια φωνή είπαν "Ναι" στο ανοσιούργημα σε βάρος του Έθνους και της Κοινωνίας, που "φτύνει στα μούτρα" εκατομμύρια σφαγιασθέντες Έλληνες και την ίδια την Ορθόδοξη Εκκλησία.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιζουν νομους για να προστατευουν τους κωλους τους

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ . ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ? ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ .....

Ανώνυμος είπε...

θα τους φωναζουμε ανδρακλες με την οπη ανοιχτη.Οσοι το ψηφισαν πουσταρες του κερατα ειναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...