Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν υπάρχει κάποιος να συμμαζέψει τον… μασόνο;



Οι ξένοι επενδυτές δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το ελληνικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αγορά στοιχείων ενεργητικού στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε συνέντευξη που έδωσε στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό CNBC και δεν γνωρίζουμε πόσο ..κόστισε. .
«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, για άλλες εταιρείες. Οι άνθρωποι στοιχίζονται για να αγοράσουν στοιχεία ενεργητικού.
 Απαντώντας σε ερώτηση, αν η Ελλάδα χρειάζεται νέο πρόγραμμα, ο υπουργός δήλωσε: «Το πρόγραμμα είχε οφέλη, με την έννοια ότι οι δανειστές ανάγκασαν την Ελλάδα να κάνει πράγματι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Ο υπουργός πρόσθεσε: «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση για τις μεταρρυθμίσεις και ότι θα πρέπει ο κόσμος να τις ιδιοποιηθεί. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο κόσμος να δει χρήματα στο πορτοφόλι του.
Ερωτηθείς, αν οι Έλληνες αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις, ο υπουργός απάντησε: «Νομίζω, ναι. Είδαν τις τιμές των φαρμάκων να μειώνονται, να ανοίγουν τα καταστήματα τα Σαββατοκύριακα. Ειλικρινά, οι Έλληνες ωρίμασαν ως άτομα. Συνέδεσαν τις δημόσιες δαπάνες για συντάξεις και άλλες παροχές με τη φορολογία τους. Τελικά ξέρουν πως αυτοί πρέπει να πληρώνουν για τις κρατικές δαπάνες. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης ωριμότητας για έναν πληθυσμό που υποφέρει».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ??
ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ . ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ . Ο ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΑΛΛΟΙ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...