Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Λες να έχει βάλει το χεράκι του ο... νονός γλυξμπουρκ ;



Xέρι –χέρι  η Ήπειρος με την Κρήτη; Τι στο διάολο της βρήκε; Ένα είκοσι με τα χέρια ψηλά είναι, ενώ υπάρχουν κάτι ανωγειανες δίμετρες. Μάλλον πολιτικό συνοικέσιο είναι.
Ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης κέρδισε την καρδιά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Εκείνη χώρισε το σύζυγό της και εκείνος ακύρωσε τον αρραβώνα του.
Τις πληροφορίες μεταφέρει η εφημερίδα Real της Κυριακής και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά γεγονότων στη ζωή της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, μετά το πρόσφατο πολύκροτο διαζύγιό της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι ζευγάρι με τον νεαρό βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη. Πρόκειται για τον νεότερο βουλευτή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2012.
Όσοι γνωρίζουν την Αννα Μισέλ έχουν διαπιστώσει τελευταία μία αλλαγή στη διάθεση και την ψυχολογία της, την οποία αποδίδουν στη σχέση της με το νεαρό βουλευτή. Οι ίδιοι βέβαια τηρούν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους, αν και συχνά τους βλέπουν να απολαμβάνουν μαζί τον καφέ τους στο κυλικείο της Βουλής και να συζητούν ασταμάτητα στα έδρανα πριν από τις συνεδριάσεις.
Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και περίπου 2 χρόνια και μάλιστα βρίσκονταν συχνά στα ίδια πολιτικά στέκια, όπως την ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...