Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Το έχουμε ξαναδεί το έργο ως.... «Εδώ πολυτεχνείο», που το πληρώσαμε ακριβά.



Μέσα από εκεί ξεπετάχτηκε ότι σάπιο και κλεπτοκυβερνητικό έχει υπάρξει στην νεότερη ιστορία ,από τον Λαλιώτη μέχρι Δαμανάκη ,Τσουμάκες και το κακό συναπάντημα. Όλο το γαμημένο ΠΑΣΟΚ ξεπετάχτηκε δήθεν μέσα από τους αγώνες του πολυτεχνείου για να ρημάξει τα πάντα. Ποιος είναι ο Φυσσας που δεν τον ειξερε πριν ουτε η μάνα του. Τώρα τον αναγνωρίζουν όλοι οι μελλοντικοί πολιτικοί αρχικλεφταραδες ως ήρωα. .

....Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τον θάνατο  του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, και από το μεσημέρι είναι σε εξέλιξη δράσεις από φορείς και σχολεία της περιοχής.
Το σημείο της δολοφονίας επισκέπτονται δεκάδες μαθητές και κάτοικοι της περιοχής, αφήνοντας ένα λουλούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου μουσικού, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στην περιοχή, και η αστυνομία έχει λάβει ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Το μεσημέρι, παρουσία της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου, έγινε η αποκάλυψη μνημείου, προς τιμήν του. Όλοι οι συγκεντρωμένοι φώναξαν «αθάνατος», ενώ ο πατέρας του Π. Φύσσα μίλησε για την ελεύθερη σκέψη του γιου του, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε όλοι εδώ για να σταματήσει ο φασισμός».
O δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος σε μήνυμά του ανέφερε ότι «όπως στη σύγχρονη ιστορία μας οι παππούδες μας νίκησαν τον φασισμό, έτσι και σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλο θύμα από τις εγκληματικές, φασιστικές οργανώσεις ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας ή πολιτικών αντιλήψεων».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος, όπως αναφέρει σε ομόφωνο ψήφισμά του, «στήριξε και στηρίζει το σύνολο των αγωνιστικών εκδηλώσεων του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, σε κάθε γειτονιά». «Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να έχουν κανένα προνόμιο καμία διευκόλυνση στην προπαγάνδα της πιο μαύρης και εγκληματικής ιδεολογίας. Η απομόνωσή της θα γίνει πράξη», υπογραμμίζεται στο ψήφισμα του δήμου Περάματος, που καλεί του δημότες του να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης.
Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του ν” αναλάβει πρωτοβουλία για την υλοποίηση ολοκληρωμένων δράσεων και παρεμβάσεων, που θα στοχεύουν στην αναχαίτιση και στην αντιμετώπιση του νεοφασιστικού φαινομένου, που αναπτύσσεται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Στο ίδιο πλαίσιο ανακοινώθηκε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη, στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν δήμοι, συνδικάτα και άλλοι φορείς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, για να προχωρήσουν σε συντονισμό της δράσης τους.
Εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα θα γίνουν και αύριο, στην πλατεία Συντάγματος, στη μεγάλη συναυλία με τίτλο «Δεν Ξεχνάμε» με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών. Επίσης, ο δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με την «ERT OPEN» διοργανώνουν τριήμερο αντιφασιστικό φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ κινείται πάνω σε τρεις άξονες: οικονομικός φασισμός, πολιτικός φασισμός, Χρυσή Αυγή και κοινωνικός ρατσισμός. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του 5ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου (Εμμ. Μπενάκη και Ταϋγέτου Αμφιάλη), που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου.

Μια ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων με αντιασφυξιογόνες μάσκες, απομονώθηκαν από το ειρηνικό συλλαλητήριο και άρχισαν τους βανδαλισμούς.
Ένα κατάστημα ΚΕΠ στην οδό Σολωμού στο Κερατσίνι και ένα ανταλλακτήριο χρυσού στην ίδια οδό, υπέστησαν ζημιές από τους κουκουλοφόρους.
Στιγμές αγωνίας έζησαν και περίπου 60 επιβάτες λεωφορείου της ΕΘΕΛ που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα οδοφράγματα με αγνώστους να σπάνε ένα από τα τζάμια του οχήματος. Μάλιστα επιχείρησαν να το πυρπολήσουν χωρίς να τα καταφέρουν!
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ



Τα ρήμαξαν όλα "για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα" και η αστυνομία απλά βλέπει...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα δεν έχει ανάγκη από άλλους …ήρωες .Ήρωες είναι όλοι όσοι ζουν με τρία κατοσταρικάκια τον μήνα ως ωρομίσθιοι και οι …ζητιάνοι συνταξιούχοι που ταΐζουν τα..παιδιά τους. . .

Ανώνυμος είπε...

παντα οι γαμιολες ψαχνουν για ηρωες Στην αναμποπουλα ο λυκος χαιρεται.Να δουμε στην επετειο δολοφονιας των χρυσαυγιτων τι θα λενε τα τσοντοκαλανα?αντε ρε γαμημενοι πολιτικοι....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN ..??
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ..?? ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ..???????
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΑΦΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...