Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Όσο ποιο γρήγορα να πάρουν τον ..πούλο οι τρισάθλιοι .



Αναγκασμένος να ζει με 8,59 ευρώ εξαιτίας της υπερφορολόγησής του ισχυρίζεται ότι είναι δικηγόρος της Αθήνας.
Για το λόγο αυτό προσέφυγε στο ΣτΕ ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό και παράνομο το εκκαθαριστικό σημείωμα του ΕΝΦΙΑ του περασμένου έτους που του στάλθηκε.
Όπως τονίζει ο δικηγόρος από το ετήσιο εισόδημά του περασμένου έτους, λόγω των αυξημένων φορολογικών επιβαρύνσεων που δέχθηκε, του απέμειναν μόνο 3.136, 69 ευρώ. Αναλύοντας τα εισοδήματα και τις φορολογικές υποχρεώσεις του, αναφέρει ότι το συνολικό εισόδημά του για το περασμένο έτος ανήλθε στα 19.577,69 ευρώ. Από το ποσό αυτό πρέπει να πληρώσει, σύμφωνα με το εκκαθαριστικό σημείωμα, φόρο 7.998 ευρώ και ΕΝΦΙΑ για το 2014 το ποσό των 8.442,68 ευρώ.
Με άλλα λόγια, πρέπει να πληρώσει για φόρους συνολικά 16.440,73 ευρώ. Μετά την πληρωμή των φόρων καλείται να ζήσει για έναν χρόνο με 3.136,96 ευρώ. Δηλαδή πρέπει να επιβιώσει με 8,59 ευρώ την ημέρα, χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί καν στις βασικές ανάγκες διαβίωσης. Ως εκ τούτου καταλήγει στην προσφυγή του η υπερφορολόγηση που δέχεται τον οδηγεί «στην οικονομική εξαθλίωση και στην καταστροφή».

Άγιο Βασίλη χαρακτήρισε τον Τσίπρα ο Ντινόπουλος 

 Βενιζέλος: Με στυλ «του μαυρογυαλούρου» ο Τσίπρας 

 Βούλτεψη: Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας 

 Μας «αλλάζουν τα φώτα» στη φορο-ληστεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...