Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Η υπόθεση είναι για πολλά γέλια. Υπάρχει βολευτης που… δεν τα παίρνει;



Προειδοποιητικές βολές έριξε σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Προχώρησε σε δηλώσεις που άναψαν «φωτιές» σχετικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας στις 14/9
«Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό έγινε αιτία για παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη που διέταξε ..ερευνά λες και αυτά γίνονται με… αποδείξεις και αριθμό πρωτοκόλλου,.  σχετικά με συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες για να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
 Ήρθαν όμως και οι παρεμβάσεις τόσο του Σαμαρά όσο και του χοντρογούρουνου  .αντιπροέδρου της κυβέρνησης, λέγοντας ότι…. “Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας” .
Το δε χοντρογούρουνο σημειώνει πως “η δικονομικά και θεσμικά επιβεβλημένη προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η κα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα αποκαλύψει το μέγεθος της θεσμικής αθλιότητας εκείνων που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη στρατηγική της εφόδου για την ποθητή κατάληψη της εξουσίας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...