Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Όταν λέμε την ...πουτσίσαμε… κυριολεκτούμε.



Επίσημη πολιτιστική εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να δοθεί σήμερα το απόγευμα στον Πολυχώρο Τέχνης "Αθηναϊδα" στον Κεραμεικό με κεντρικό θέμα συζήτησης "Ακρόπολις, Μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Η Επιστροφή των Μαρμάρων". 
Στην εκδήλωση το παρόν θα δώσει ο πρωθυπουργός της χώρας, υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης, 17 πρέσβεις από όλον τον κόσμο, δημοσιογράφοι αλλά και δήμαρχοι διαφόρων δήμων της Αθήνας, μεταξύ αυτών του δήμου Κηφισιάς αλλά και Βάρης - Βουλιαγμένης. Το σημερινό συνέδριο για την επιστροφή των ελγινείων μαρμάρων τελείται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (EFUCA) και του Ελληνικού Τμήματος του ICOMOS.
Διαβάζουμε στο επίσημο δελτίο Τύπου, συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός κ. Παντελής Καψής αλλά και η γκόμενα -  παρουσιάστρια ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ . "Πράγματι η… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Θα προλογίσει τον κ. Καψή αλλά και όλους τους βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης, ενώ θα καλωσορίσει από το βήμα τους επίσημους προσκεκλημένους".
Η κυρία Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο λαμπερό που νομίζουμε ότι ταιριάζει με τη συγκεκριμένη εκδήλωση και τον σκοπό αυτής και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος.  Για την επιστροφή των δικών μας Μαρμάρων από το βρετανικό μουσείο του Λονδίνου έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια κεντρικές ομιλίες, συνεχείς αγώνες, δημόσιες τοποθετήσεις. Η Μελίνα Μερκούρη, έδωσε προσωπικό αγώνα μέχρι το τέλος της ζωής της για να επιστρέψουν τα γλυπτά στον τόπο καταγωγής τους. Τώρα, έρχεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να φωνάξει με τη χαρακτηριστική ροζ, ναζιάρικη φωνή της: "Θέλουμε τα μάρμαρα του Παρθενώνα πίσω"...

Γαμώ την ατυχία μου. το τσιμπούκι εχει την δύναμη. 




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΛΦΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΒΟΘΡΟ-ΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΑΣ ΟΔΗΓΙΑΣ - ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΥΠΕΡ ΜΕΡΝΤΟΧ , ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ .
ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...