Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Αυτή η πουτάνα Σαμαροβενοζελοδεξιά δεν πρόκειται να ξαναδεί εξουσία ούτε με το κιάλι.



Με... κινούμενη άμμο μοιάζει το πολιτικό σκηνικό για τον προδότη και γερμανοκινούμενο Πρωθυπουργό, οποίος τελεί υπό καθεστώς ασφυκτικών πιέσεων τα τελευταία 24ωρα. Από τη μια έχει να αντιμετωπίσει την τρόικα και τις απαιτήσεις της,- ενώ «καίγεται» για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων πριν το τέλος του έτους - και από την άλλη ένα ζοφερό ενδοκυβερνητικό κλίμα που διανθίζεται καθημερινά είτε με επεισόδια (τύπου Χαρδούβελη- Λαζαρίδη) είτε με φημολογία περί παραίτησης υπουργών (όπως της κυβερνητικής εκπροσώπου) είτε με το άγχος της εκλογής ή μη προέδρου της Δημοκρατίας και άρα πρόωρων εκλογών.
Τους έχουμε ένα νέο: Οι 180 δεν υπάρχουν! Οι εξελίξεις στην ΔΗΜΑΡ ήταν καταλυτικές. Αυτή είναι μία πληροφορία που την έχουμε όλοι μας. Το να επιμένει κάποιος ότι παρά ταύτα θα καταφέρει τον στόχο του, αυτό σημαίνει είτε ότι έχει πάθει κάποιο σοκ και δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί την αλήθεια είτε ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι.

Η ύπαρξη μυστικών όπλων ως μέσο χειραγώγησης των μαζών συναντάται συχνά στην ιστορία. Το πρόβλημα είναι ότι τις "φήμες" αυτές τις πιστεύουν κι εκείνοι που τις έχουν εμπνευστεί.

Την ώρα που οι κάμερες θα δείχνουν τους συμβούλους του γερμανοτσολιά πρωθυπουργού να έχουν δήθεν πιάσει από τον γιακά τους τροικανους για να τους στείλουν πίσω στην πατρίδα τους με την επόμενη πτήση,  δεν αντιλαμβάνονται οι ίδιοι  το πόσο βαρετοί έχουν γίνει εντός και εκτός συνόρων. Το σόου της δήθεν διαπραγμάτευσης έχει γίνει ανέκδοτο εντός των τειχών. Ακόμη μεγαλύτερο ανέκδοτο, όμως, είναι εκείνο που κυκλοφορεί στο εξωτερικό, ότι στην Ελλάδα μπορεί υπό τις παρούσες συνθήκες να υπάρξει ανάπτυξη...

Το κακό δεν είναι αν θα διώξουν την τρόικα. Αλλά αν την παρακαλάνε να γυρίσει πίσω κι εκείνη δεν θα έρχεται! Έχουν ακουστεί τόσα πολλά ψέματα τα τελευταία πέντε χρόνια που ο κόσμος δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Κι έχει δίκιο, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Αν κάποιος έχει κάνει "εύκολη" την νίκη για τον Αλέξη Τσίπρα, αυτός ο κάποιος είναι η ίδια η κυβέρνηση. 
Είναι πλέον και στους ποιο καραδεξιους ορατή η ήττα. Μία αξιοπρεπή ήττα με ψηλά το κεφάλι είναι μία βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη στην επόμενη χιλιετία μέλλον για την δεξιά . 
Το ότι έχει στην διάθεση του τις ψήφους των εκατόν πενήντα έξη σούργελων που γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επόμενη μέρα για αυτούς, το μόνο που καταφέρνει είναι να σαρωθεί ποιο πολύ η λεγόμενη δεξιά στις επερχόμενες είτε έτσι, είτε αλλιώς εκλογές. .  




Τι Κοινοβούλιο θα είχαμε αν την Κυριακή στήνονταν κάλπες;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μονο το νεκροταφειο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...