Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η ....παπάρα της ημέρας ανήκει στον ..Ορφανό



Όπως ανέφερε ο δήθεν υπουργός Μακεδονίας Θράκης, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος, «για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί προανάκριση η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας. Ωστόσο, θέλω να τονίσω πως η επέμβαση, τόσο της ΕΛΑΣ, όσο και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση. Με κατάλληλες ενέργειες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και να προχωρήσουν σε εκτροπή της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα».
«Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν» υπογράμμισε ο Γιώργος Ορφανός για το τραγικό δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 20, ορισμένοι εξ αυτών σοβαρά.
Ο οδηγός της πανάρχαιας νταλίκας - νεκροφόρας, με βουλγαρικές πινακίδες, που προκάλεσε το φονικό δυστύχημα στον κόμβο της Βέροιας συνελήφθη, παρότι προσπάθησε να διαφύγει από την περιοχή εγκαταλείποντας την νταλίκα και παίρνοντας μαζί του όλα τα έγγραφα του.
Σύμφωνα με το διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο στο ΑΜΠΕ, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.
Η τροχαία είχε κλείσει το πρωί το ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη προκείμενου να γίνουν εργασίες χωρίς όμως να λάβει αυστηρά προειδοποιητικά μέτρα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...