Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σφραγίζει την ακροδεξιότητα του, ο ..κεντροδεξιός Σαμαράς.



Ξεκινάει σήμερα το θεατράκι για την δήθεν ψήφο εμπιστοσύνης που ζητεί η …κυβέρνηση από τη Βουλή, και  η.. απουσία του Σαμαρά στο εξωτερικό, προκαλεί νέες εσωκομματικές τρικυμίες, ενώ αντίδραση είχαμε και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η πρω(κ)τολογία του τσεκουράτου Βορίδη ως αντικαταστάτης του πρωθυπουργού έφερε μικρές ενδοκυβερνητικές τριβές στα κυβερνητικά στρατόπεδα, αλλά και στο κόμμα.
O Mάκης Βορίδης δεν είναι απλά ο αντικαταστάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην συζήτηση της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Είναι ο άνθρωπος στον οποίο ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής του.
Ο Σαμαράς έδειξε τον διάδοχό του. Αυτό αποτελεί μια δεινή ήττα των ηρωικών καραμανλικών οι οποίοι βλέπουν το κόμμα να περνάει στα χέρια της σκληρής ακροδεξιάς.
Το τι θα κάνει ο ..αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βενιζέλος ; Αυτός θέλει απλώς να …υπάρχει.
 Όπως έγινε γνωστό, το βάρος της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβει ο εκ των παλαιότερων βουλευτών Τάσος Νεράντζης, έτσι ώστε, να μη δώσουν επιχειρήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση να «κάνει θόρυβο» μετά την επιλογή του κ. Βορίδη και για τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και για να μη δημιουργούνται αρνητικοί συνειρμοί με την εκπροσώπηση του κυβερνητικού κόμματος από δύο στελέχη με τις συγκεκριμένες ακροδεξιές καταβολές τους .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ..... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ , ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...