Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Και μετά του φταίει η….Ραχήλ.



«Εθνικό κεφάλαιο» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καμμένος τον μουγκό Καραμανλή προσπαθώντας να υπερκεράσει τον… Καρατζαφέρη στο γλείψιμο.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» τόνισε
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Καραμανλής αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα, αν και με στενοχωρεί και με προβληματίζει το γεγονός ότι ψήφισε Μνημόνια. Θεωρώ ότι έχει υποχρέωση να μιλήσει για την αλλοίωση της πολιτικής του από τη σημερινή κυβέρνηση».
Παράλληλα τον κάλεσε «μετά την ανατροπή της συγκυβέρνησης, να πάρει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός μεγάλου εθνικού μετώπου».



Από τα πρώτα χρόνια τής μεταπολιτεύσεως επεχείρησε ο «κουφός εθνάρχης» να καθιερώσει το λατινικό αλφάβητο και τη φωνητική γραφή στην Ελλάδα ! Τελικώς, ήρθε ο Παπανδρέου (με υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων τον Βερυβάκη τον Φεβρουάριο τού 1982) και επέβαλε ΝΥΧΤΑ... απλώς... το μονοτονικό. Α! Ο Ράλλης πριν το '81 κατήργησε την καθαρεύουσα. Για να μην ξεχνιώμαστε και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι που κοιμούνται ολόρθιοι. 85% έπαιρναν η νουδούλα μαζί με το μπατσόκ πάντως επί 35 χρόνια... Ένας λαός μαλάκας...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...