Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Aλέξη…η νύχτα βγάζει επίσκοπο, και η αυγή μητροπολίτη



Την εκτίμηση ότι η παρούσα βουλή δεν θα εκλέξει πρόεδρο και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, εξέφρασε χθες το βράδυ, 05/12, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από το…. Βελιγράδι.
Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ακροατή, δήλωσε ότι είναι «απίθανο» να βρεθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας.
«Αυτήν τη στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δε συναινεί με την πολιτική της λιτότητας που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει καταστρέψει τη χώρα. Το πιθανότερο είναι να αποτύχει η εκλογή Προέδρου και να οδηγηθούμε σε εθνικές εκλογές» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι «οι εκλογές αυτές θα οδηγήσουν σε μία ανατροπή στην Ευρώπη δίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ την απόλυτη πλειοψηφία στην επόμενη βουλή».
Χαρακτήρισε μάλιστα την εξέλιξη αυτή ως ένα «σεισμό που θα ταράξει όλη την Ευρώπη και θα δημιουργήσει ανάλογη δυναμική και στις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού νότου».



Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη βρεθεί οι συμπληρωματικοί αργυρώνητοι προδότες που θα ψηφίσουν την νέα γλάστρα. Ο κουμπαράς ήταν …τίγκα στο… τάλιρο. Μάλιστα βγήκε και περίσσευμα για τους …πεινασμένους. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...