Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαρά πρέπει να δώσεις ξεκάθαρη απάντηση. Είναι η φωνή σου;





Το site της Χ.Α ανέβασε τα link από το επίμαχο υλικό επιμένοντας ότι πρόκειται για τη φωνή του πρωθυπουργού που αναθέτει “συμβόλαιο” σε παράγοντα της κυβέρνησης. Γράφει:
“Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.
Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει”.
Στο youtube υπάρχει η εξής αναφορά στο βίντεο το οποίο έχει ανέβει:
“Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκ 2014
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ)
Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της ΧΑ (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).
Ο (Δ) απαντά στον (Κ) και εκφράζει την έκπληξή του για την κλήση. Μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. (R1)
O (K) του ζητάει επιτακτικά να πει στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει!» (R2)”

Το μεγάλο ερώτημα μετά τα όσα ειπώθηκαν-και αναφέρθηκαν από τον Κασιδιάρη- είναι το εξής: Ακούγοντας τον διάλογο, είναι αυτή η φωνή του Σαμαρά; Μοιάζει πολύ. Σχεδόν είναι η ίδια.  Και Σε ποια στιγμή τα λέει; Πως μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι μοντάζ; Είναι αυθεντική η συνομιλία; Και σε ποια χρονική στιγμή; Ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει το Μαξίμου αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Παράλληλα τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Εαν η φωνή του Σαμαρά κελεύει κυβερνητικό παράγοντα να παρέμβει, αυτό δεν συνιστά κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος; Κάποιοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για όλα αυτά;

Kασιδιάρης: ” Αυτή η φωνή ανήκει στο Σαμαρά για να πάνε φυλακή οι βουλευτές της Χ.Α”-Παγκόσμιο Βίντεο προκαλεί ΝΕΟ ΣΑΛΟ-Ρίχνει την κυβέρνηση;

ΒΟΜΒΕΣ Κασιδιάρη στη ΒΟΥΛΗ- “Ο Σαμαράς είπε σε Δικαστή να μας ΓΑΜ….ΟΥΝ!!!, ΔΕΝ θα ησυχάσουμε αν δεν πάει ΦΥΛΑΚΗ αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ!” (ΒΙΝΤΕΟ Makeleio.gr)

ΜΑΚΕΛΕΙΟ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τ.Μιχαλόλιας: “To BΙΝΤΕΟ είναι γνήσιο, πιστοποιημένο από Ξένους Οίκους και θα υπάρξει ΣΥΝΕΧΕΙΑ…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...