Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Από πότε μωρη παλιοσαβούρα η λαϊκή ετυμηγορία, είναι….πιστωτικό γεγονός.



Μόνο για αυτή την δήλωση πρέπει ο λαός να σας στείλει στο διάολο. Σιγά μην ρωτάμε τους τοκογλύφους για το πότε να κάνουμε εκλογές. Άντε να πάτε να γαμηθείτε γιατί το παρακάνατε.  

Με πιστωτικό γεγονός έχει προειδοποιηθεί η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές, όπως υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Μιλώντας στο “Mega” ανέφερε πως «πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός».
Επιπλέον ανέφερε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα καθώς η Ελλάδα βρισκόταν ήδη σε πορεία ανάκαμψης και ξαφνικά κάποιοι θέλουν να την πάνε πίσω. «Αν η θέση της χώρας στην Ε.Ε κινδυνεύσει αποτελεί casus belli», πρόσθεσε.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με τα βλητα δε χρειαζεται να ασχολεισαι

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΘΕΛΕΙ ... ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΒΛΙΕΣ ....ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ....
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΕΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟΣ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 1980 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ....
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.....

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ..... ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ..... Η "ΠΑΤΡΙΔΟΦΙΛΗ" ΔΕΞΙΑ.....

ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΔΙΑΚΟΣΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...