Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τα ανώγεια έχουν καλό τυρί. Για την... φάκα δεν γνωρίζουμε.



Τα Ανώγεια της Κρήτης επέλεξε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για να παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του αποκόμματός του...που θα φέρει το όνομα «Τελεία» και …παύλα .
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκλέτσος επέλεξε το χωριό του αείμνηστου Ξυλούρη με σκοπό να δώσει στη νέα πολιτική του κίνηση ένα συμβολικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για μια ιστορική περιοχή αντίστασης, πολιτισμού και αγώνων για ελευθερία και δημοκρατία, αφού διαθέτει οπαδούς από όλο το πολιτικό φάσμα. Από την ακροαριστερά μέχρι την βασιλοχουντικους και …ακροδεξιούς.

Η πολιτική εκδήλωση παρουσίασης των βασικών αρχών του νέου κόμματος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων ενώ όπως αναφέρει στο protothema.gr ο συνιδρυτής της «Τελείας» γνωστός από τους αγώνες των αγροτών της Φθιώτιδας Βάιος Γκανής «μετά τα Ανώγεια θα επισκεφθούμε το …γνωστό Πέραμα του…. χασισοΜυλοποτάμου για.. .να βρεθούμε δίπλα στον καθημερινό αγώνα των εργατών». Πάντως είναι γνωστό ότι τον κ. Γκλέτσο τον συνδέουν πολλοί δεσμοί με την Κρήτη και μάλιστα από τα παιδικά του χρόνια αφού έζησε εκεί για δέκα περίπου χρόνια λόγω του στρατιωτικού πατέρα του.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παλι ζαχαρι θα την βγαλουν οι μυλοποταμιτες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...