Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Οι μακράν μεγαλύτεροι μαλάκες της χρονιάς.



Εκτός από πουτάνες, πούστηδες , λεσβίες, και άλλα καλούδια το μπουρδέλο έχει και… φετιχιστές . Έτσι χθες δύο τέτοια καλόπαιδα έδειξαν την διαστροφή τους… μυρίζοντας το παλτό της Μακρη. Πρόκειται για τους  υποτίθεται βουλευτές Γρηγόρη Ψαριανό και τον «έχω πηδήξει την μισή Αθήνα», Πέτρο Τατσόπουλο και η πράξη αυτή καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης “αριστεράς της ευθύνης” όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, σύμφωνα με το left.gr, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο “υπεύθυνος αριστερός” μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος!!! Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής.
Η «Αυγή» κατακεραυνώνει τους βουλευτές κάνοντας λόγο για σεξιστική συμπεριφορά.
Γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα: «Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης", όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...», γράφει η «Αυγή».



Ενα από τα πιο "άρρωστα" κοινοβούλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...