Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Συγκοινωνούντα δοχεία …απορριμμάτων



Στην Αίγλη Ζαππείου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 7 μ.μ. ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επειδή…. είναι κοντά στην Αραβαντινού .
Ο επίτιμος της ΝΔ έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί για την παρουσίαση του βιβλίου του επί σειρά ετών Μητσοτακικού γενικού διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Δημητροκάλη "Ο ηγέτης μετά τον ηγέτη".
Το βιβλίο επικεντρώνεται ουσιαστικά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον ηγέτη που μετά τον ηγέτη Κωνσταντίνο Καραμανλή , δημιούργησε μια πρότυπη και δημοκρατική κομματική δομή σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα η ΝΔ να αναχαιτίσει την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980 καθιζωντας τον παπανδρεου στο σκαμνί με την σύμπραξη του Κ.Κ.Ε και λοιπών «δημοκρατικών» δυνάμεων . Στις 620 σελίδες του βιβλίου ο συγγραφέας αναφέρεται λεπτομερώς στα στελέχη της ΝΔ παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα , τις αποφάσεις , ακόμη και ιδιόχειρες σημειώσεις καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Αυτό που ξέχασε να αναφέρει είναι ότι πήγε στο τότε νεοσύστατο κόμμα  το ΛΑΟΣ κατόπιν εντολής του Μητσοτάκη ,  τον έβαλε ο χοντρό-μαλάκας  γραμματέα, και αυτός για να τον… ευχαριστήσει του «έκλεψε» το αρχείο μελών και το πήγε φεύγοντας στην ….Νουδουλα.
Εξάλλου όλα σχεδόν τα πρώτα στελέχη του Καρατζαφέρη ήταν από τον κύκλο του Μητσοτάκη, και μερικοί υπάρχουν ακόμη .   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...