Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Άντε βρε……καλωφάγωτα.



Ακόμη ένας δήθεν ανεξάρτητος βουλευτής προστέθηκε στο σακούλι της κυβέρνησης για την προεδρική εκλογή. Μιλώντας στο NewsIt, ο Γιώργος Νταβρής επιβεβαίωσε ότι θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα, ζήτησε συναίνεση και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ερώτημα αν θα ψηφίσει για ΠτΔ τον Σταύρο Δήμα ξεκαθάρισε "αυτό είναι σαφές. Ο κύριος Δήμας όπως λέει και η αντιπολίτευση είναι σεβαστό πρόσωπο αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό το μείζον", είπε ο βολευτής, επιβεβαιώνοντας όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες, πως δηλαδή θα ψηφίσει «ναι» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και έσπευσε να προσθέσει πως "εγώ δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος, δεν ψάχνω κομματική στέγη"…. αφού έλυσα το οικονομικό μου πρόβλημα για πάρα πολλά χρόνια.

"Η πατρίδα είναι στην ώρα μηδέν. Η εθνική συνεννόηση είναι απαραίτητη. Μόνος του δεν μπορεί κανείς", είπε  και κάλεσε τους συναδέλφους του βουλευτές να βάλουν το «εθνικό-οικονομικό»  συμφέρον πάνω από το κομματικό.
"Η προεδρική εκλογή και ο θεσμός ενεπλάκη σε μικροκομματικές σκοπιμότητες", είπε και ζήτησε μετά την εκλογή Προέδρου "όλοι μαζί να κοιτάξουμε την πολιτική ατζέντα".
Ο ...Νταβρής ζήτησε πολιτική σταθερότητα και μην "τιναχτεί η χώρα στον αέρα", σημειώνοντας πως δεν είναι κατά των εκλογών, αρκεί οι πολιτικοί να πουν αλήθειες. "Να πούμε αυτό που έλεγε ο Κάρτερ και το είπε και ο Βαρουφάκης, ο γκουρού και ο προσκείμενος στην αντιπολίτευση «δάκρυα και αίμα»".
Και κράτησε το... καλύτερο για το τέλος. Λέγοντας πως χρειάζεται ενότητα γιατί κανείς δεν μπορεί μόνος του γιατί "και να γίνει (σ.σ. πρωθυπουργός) μόνος του ο κύριος Τσίπρας, φοβάμαι ότι θα γίνει αυτό που θα σας πω «ραντεβού στα γουναράδικα για να δούμε πόσα από τα μνημόνια θα σκιστούν», καταλαβαίνετε το χιούμορ μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...