Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Καληνύχτα κύριε Σαμαρά, και άντε και… γα….σου.



Με  διάγγελμά του ο απερχόμενος  πρωθυπουργεύων και πρόεδρος της ΝΔ   ανακοίνωσε  ότι ο αποτυχημένος υπουργός και σαλιαζόμενος από την …Μαρίκα υπουργός του Μητσοτάκη και νυν αντιπρόεδρος  του ιδίου κόμματος   Σταύρος Δήμας θα είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο απερχών γερμανοτσολιάς είπε ότι ο Σταύρος Δήμας είναι ένας πολιτικός άνδρας σοβαρός και καταξιωμένος, με ευρωπαϊκές περγαμηνές και ιδιαίτερα σημαντικό έργο τόσο εντός των συνόρων όσο και στην Ε.Ε.
«Είναι κατά κοινή ομολογία πρόσωπο που ενώνει, που εμπνέει σοβαρότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό», είπε ο  Σαμαράς και έπεσαν τα ταβάνια του Μαξίμου . Όπως σημείωσε «επιλέξαμε την καλύτερη υποψηφιότητα» μεταξυ των αχρηστότερων που είχαμε στην λίστα Μερκελ. Τόνισε ότι πρόκειται για την κοινή υποψηφιότητα Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, καθώς συμφώνησαν στο πρόσωπο του κ. Δήμα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο..."
Ο  Δήμας  που  αν  δεν  πάνε  καλά  τα  πράγματα  στην   παρασκηνιακή  δημοπρασία  αγοράς  ψήφου, δεν  θα  νιώσει  την  υφή  του κόκκινου  βασιλικού  βελούδου  της προεδρικής  καρέκλας, μπορεί  να μην  είναι  στρατευμένος ακροδεξιός , αλλά  έχει δύο ατού. Πρώτον είναι στο  μπλοκ  του Καραμανλή και δεύτερο  είναι  αυτός  που  μετά  το χαστούκι  της  Μαρίκας διώχτηκε  από τον Μητσοτάκη  σαν  να ήταν  η τρίχα  στη ζύμη  του  μπλε τηγανόψωμου.
Πονηρός  ο Καλαματιανός  αλλά όχι  τόσο ώστε  να περάσει αβλαβής  το ποτάμι   της  λαϊκής  αγανάκτησης  και οργής, το οποίο εξάλλου προσπαθεί  να συγκρατήσει  με  κάθε τρόπο  και με κάθε  εσωτερική  και εξωτερική βοήθεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...