Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Να του πεις του ψηλού, του παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι που θα καταψηφίσουν, να τους γαμησει»!



Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στα Γραφεία της Βουλής από τον τερατογενή και  πολιτικά λεπρό αρχηγό της ΠΟΛΑΝ των μαύρων χρόνων του 1993 για τη Δημοκρατία και τον τόπο. Αμέσως μόλις περατώθηκε το αποτέλεσμα της ψυχρολουσίας, ο υπό προθεσμία πρωθυπουργός της Ελλάδος, έσπασε-κατά πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνει κανένας και ποιος τολμάει τέτοια ώρα-ότι βρήκε μπροστά του στο πέρασμά του ενώ λέγεται ότι ξέσπασε στις γνωστές και παντελώς καταδικαστέες από όλους “χριστοπαναγίες” που συνηθίζει να εξαπολύει κάθε φορά στους στενούς του συνεργάτες.
Την ίδια ώρα πήρε τηλέφωνο τον προσωπικό του ψυχίατρο(είναι γνωστός σε όλους)για να τον συμβουλευτεί για μια ανείπωτη κρίση πανικού η οποία τον κατακυρίευσε με το που βγήκε από τα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Το τέλος του Εφιάλτη θα είναι ανάλογο των όσων έχουν τραβήξει εδώ και 2 χρόνια 2.000.000 συμπολίτες μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας αλλά και άλλα 2.000.οοο Έλληνες που είναι άνεργοι.
Makeleio

 

Κινήσεις Μητσοτακικών για να τον ρίξουν πριν από την τρίτη ψηφοφορία-Αναταραχή στη ΝΔ-Ετοιμάζουν επιστολή έκπτωσης-Ο “Δράκουλας” ζητά αίμα

 

Μελάς ο Ναρκομανής Αυτιστικός : «Σήμερα ψήφισα το 20% της σκέψης μου στις άλλες δύο ψηφοφορίες θα ψηφίσω με το υπόλοιπο 80% το οποίο είναι θετικό για την εκλογή προέδρου»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...