Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

TΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΖΑΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΒΙΚΕΛΑΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ






Τα παλιόπαιδα αποκάλυψαν τα..στραντσαριστά της Κουρακικής Βικελαίας. Είναι οι εικόνες που τους ξέφυγαν και δεν πρόκειται να επαναληφθούν .Ο άθλιος Κουρακης που δικαιολόγησε εκατομμύρια για την αναστήλωση –ανακαίνιση της Βικελαιας βιβλιοθήκης έχει βάλει στραντζαριστα από μες και έχουν ντύσει με φλούδα πέτρα την επιφάνεια .Ένα έργο δηλαδή που δεν αντεχει για πολλά χρόνια αλλά ούτε για λίγα. Απόψε οι κουκουλοφόροι πήγαν και ξεκόλλησαν την φλούδα για να την πετάξουν στα Μ.Α.Τ και φάνηκε η ρεμούλα της στρατζοκατασκευης.



Για του λόγου το αληθές δείτε τα πλάνα που τους ξέφυγαν ΕΔΩ

 

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην οδό Δικαιοσύνης άτομα από την κεφαλή της πορείας πέταξαν ανανένο στουπί στη είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου. Ανδρες των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν τη διαδήλωση έκαναν χρήση καπνογόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, ενώ από την πλευρά κάποιων εκ των διαδηλωτών ερρίφθησαν πέτρες. H ένταση συνεχίστηκε και στο "σταυρό" της πόλης, στη συμβολή της Δικαιοσύνης με την 25ης Αυγούστου, όπου κάποιοι άναψαν φωτιές με αποτέλεσμα να σπεύσει η Πυροσβεστική, ενώ άγνωστα άτομα ξεκόλλησαν κομμάτια μάρμαρου από την είσοδο της Βικελαίας τα οποία εκσφενδόνησαν εναντίον των ΜΑΤ. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησαν και στο Ηράκλειο, όπως σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, δύο παράλληλες πορείες για την επέτειο των έξι χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά και για συμπαράσταση στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να παρεμβει ο τωρινος δημαρχος να ελεγξει τη συμβαση και να παει την υποθεση του πασοκοκουρακη και φιλου του πολντου στη δικαιοσυνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...