Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ναζιστόμουτρα …..Μας χρωστάτε 341 δισ.- Σας χρωστάμε 320 δισ.-Σας χαρίζουμε τα 21 δισ και είμαστε πάτσι!



Το μένος των γερμανικών ΜΜΕ απέναντι στην ελληνική διεκδίκηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία δείχνει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε σωστό δρόμο.
Σύμφωνα με το κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας το «Παρόν» οι επισπευσμένες ανακοινώσεις της Καγκελάριου Άγγελλα Μέρκελ, που λίγο ή πολύ μεταφέρουν την γερμανική άποψη, ότι δηλαδή οι Γερμανοί εν αναγνωρίζουν καμία υποχρέωση απέναντι στην Ελλάδα, δείχνει πόσο τους ενοχλεί αυτή η υπόθεση.
Το πλήγμα στην εικόνα της Γερμανίας πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο, και επιπλέον έχουν αρχίσει να εμφανίζονται αρκετές φωνές εντός της γερμανικής πολιτικής που στηρίζουν την ηθική διεκδίκηση των αποζημιώσεων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ελληνική κυβέρνηση έχει στα χέρια της έγγραφα-ντοκουμέντα πόρισμα της ειδικής επιτροπής του γενικού λογιστηρίου του κράτους, που αθροίζει το ύψος των οφειλόμενων από την Γερμανία στην Ελλάδα χρημάτων (αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο) στα 341,203,223,015 δις. ευρώ. Ποσό που υπερκαλύπτει τα 320 εκ ευρώ που χρωστάει η χώρα μας στους δανειστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...