Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Στον …..ουρανό τον έψαχναν, και στην… γη… βρέθηκε.



Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 500 μέτρα από τη σχολή του, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης και  φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.
Δίπλα από τη σορό βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται από τις Αρχές. Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί εάν το μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, καθώς δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν τυχόν εξωτερικά τραύματα, καθώς η σορός έχει πολλές αλλοιώσεις.
Τη σορό εντόπισε ζευγάρι που περπατούσε στην περιοχή και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.
Από την Αστυνομία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα δυσκολεύει τις έρευνες λόγω της μορφολογίας του αλλά και επειδή τις τελευταίες ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς, με αποτέλεσμα την πιθανή αλλοίωση στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις.

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί επί έναν μήνα κανείς δεν είχε βρει το πτώμα, οι ίδιοι αξιωματικοί ανέφεραν πως στις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού συμμετείχαν πολλοί αστυνομικοί (σημειώνεται πως είχαν σταλεί κλιμάκια εξειδικευμένων αστυνομικών από Θεσσαλονίκη και Αθήνα), καθώς επίσης και αρκετοί εθελοντές, αλλά πιθανόν λόγω του σημείου όπου βρισκόταν το πτώμα (χαμηλή βλάστηση) δεν ήταν εύκολη η ανεύρεσή του.

Το μεγάλο ερώτημα πάντως παραμένει. Πόση ανικανότητα πρέπει να υπάρχει που να είναι κάποιος 500 μέτρα από την σχολή του, νεκρός , να τον ψάχνει όλη η Ελλάδα, και να μην τον βρίσκουν.









\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...