Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ένας από τους τρεις - τέσσερις είναι ο ηθικός αυτουργός .



Δεν είναι και πολλοί οι … πρωτοκλασάτοι κρητικοί πολιτικοί. Υπάρχουν οι Φουρτουνάκηδες – Μητσοτάκηδες, οι …..Βροντάκηδες – Κεφαλογιάννηδες και οι …Αυγενάκηδες.
Εκτός εάν παραδεχτούν ότι δεν είναι …πρωτοκλασάτοι. Άντε να βάλουμε στο κάδρο για λόγους ισότητας και το …αδέσποτο τον  Κεγκερογλου.  

Μέσω email, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στην επιστολή της Έλενας Ακρίτα, όπου -μεταξύ άλλων- η γνωστή δημοσιογράφος και σεναριογράφος έκανε λόγο για εμπλοκή "πρωτοκλασάτου Κρητικού πολιτικού" στην υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Ο κ. Πανούσης αναφέρει πως  "οι ποινικές ευθύνες θα καταλογιστούν όταν εντοπιστούν οι ένοχοι της «βαρβαρότητας» και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Το ίδιο ισχύει με πράξεις ή παραλείψεις των αρμοδίων δημοσίων οργάνων" και σημειώνει πως "η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή".
Ολόκληρο το email του υπουργού, το οποίο δημοσιοποίησε η Έλενα Ακρίτα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Τα Νέα.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΧΝΙΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ! ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...