Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Αυτό και αν είναι ρατσιστικό .



Είσαι πούστης ; Πες΄μου που…κατουράς.

Τουαλέτες «ουδέτερου φύλου» απέκτησε ο Λευκός Οίκος, σε συμβολική κίνηση της αμερικανικής κυβέρνησης κατά της ομοφοβίας και υπέρ της LGBT (lesbians, gay, bisexual, trans) κοινότητας. Οι τουαλέτες είναι στην Πτέρυγα Αϊζενχάουερ, πολύ κοντά στην Δυτική Πτέρυγα όπου βρίσκεται το γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ.

Η λειτουργία τους είχε προαναγγελθεί λίγο μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θέλει να βάλει τέλος στις μεθόδους ψυχοθεραπείας, στις οποίες υποβάλλονται πολλοί νέοι της κοινότητας LGBT, προκειμένου να αλλάξουν σεξουαλικό προσανατολισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ σε πολλούς εργασιακούς χώρους και πανεπιστημιακά ιδρύματα λειτουργούν τουαλέτες ουδέτερου φύλου, σε κάποιες πολιτείες μελετάται το ενδεχόμενο να απαγορευτεί διά νόμου το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να επιλέγουν εάν θα χρησιμοποιούν ανδρικές ή γυναικείες τουαλέτες. 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΡΩΝΙΑ Η ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΚΡΑΤΟΥΝ..
(ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...