Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Υπομονή .Το επόμενο Πάσχα θα βάλει και …..κάγκελα.



Μπορεί τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης το στυλ να πρόσταζε μετακινήσεις χωρίς συνοδείες και αστυνομικές φρουρές αλλά όπως δείχνει το πράγμα μάλλον αυτό μας τελείωσε. Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας γιορτάζει την ημέρα του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης και ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.
Οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έχουν λάβει εντολή να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα το πασχαλινό τραπέζι που έχει στηθεί δίπλα στην πισίνα της εξοχικής κατοικίας του κ. Φλαμπουράρη και, βέβαια, τους καλεσμένους του.
Γι' αυτο το λόγο έχει στηθεί μπλόκο σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του, με τους αστυνομικούς να ελέγχουν πάνω στη διασταύρωση ποιος «μπαίνει» στη γειτονιά του κ. υπουργού.
Για να περάσει κανείς, θα πρέπει να είναι είτε κάτοικος είτε προσκεκλημένος, δηλώνοντας πρώτα το όνομα του ατόμου που τον έχει καλέσει, ώστε στη συνέχεια να γίνει η απαραίτητη για τους άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού διασταύρωση στοιχείων.
Είναι το πρώτο Πάσχα του Τσίπρα ως πρωθυπουργού και …υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...