Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Θα μας τρελάνει ο νέος κολοτουμπίστας.



Την αντίδραση της Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, ότι το Χρέος που δημιουργήθηκε είναι νόμιμο.
«Πρέπει να δούμε το διαχωρισμό μεταξύ νόμιμου και ηθικού», του είπε η πρόεδρος της Βουλής, μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.
Σημειώνεται, πως ο κολοτούμπας σε συνέντευξη του που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι του 2014, πριν καν εκλεγεί βουλευτής και πριν αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών σε εκπομπή του ARD, μεταξύ άλλων έλεγε, αναφερόμενος στο «πακέτο βοήθειας», για «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».
Επίσης, είχε δηλώσει «Οι ευφυείς άνθρωποι στις Βρυξέλλες, τη Φρανκφούρτη αλλά ακόμη και στο Βερολίνο γνώριζαν από τον Μάιο του 2010 ότι η Ελλάδα δε θα μπορούσε ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη της. Αλλά έπραξαν έτσι, σαν να μην είχε χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αλλά να βρισκόταν σε μία κρίση ρευστότητας».
 «Το γεγονός ότι αποφάσισαν -ακόμη και τριτοκλασάτοι διεφθαρμένοι τραπεζίτες- να δώσουν το μεγαλύτερο δάνειο στην ιστορία, στο πιο χρεοκοπημένο κράτος, αυτό ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», και επανέλαβε την άποψή του ότι η Ελλάδα βρέθηκε στη δίνης μίας αυτοτροφοδοτούμενης κρίσης, και ότι τα δανεικά, δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα, αλλά κατέληξαν «σε γαλλικές και γερμανικές τράπεζες».

Τώρα όλα αυτά του φαίνονται νόμιμα. Ξεπέρασε και τον …Καρατζαφέρη στα…. ακροβατικά ..


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...