Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ποιοι οργάνωσαν την απόδραση της και πόσο κόστισε;



Απέδρασε από το Δρομακαΐτειο η δηθεν τρελή Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου.
Η απόδραση διαπιστώθηκε στις 5.45 από υπαλλήλους του Ιδρύματος και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της. Για την υπόθεση διενεργείται παράλληλα έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ αναμένεται να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες της απόδρασης.
Η Βίκυ Σταμάτη, όπως η ίδια ανέφερε στην πέμπτη αίτηση αποφυλάκισής της, η οποία απορρίφθηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, βρισκόταν σε «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο» καθώς πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή.
Την απόδραση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον Αnt1 ο δικηγόρος της Φρ. Ραγκούσης, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της χθες το βράδυ. Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, η Βίκυ Σταμάτη ήταν απογοητευμένη από τη χθεσινή απόφαση και, στη διάρκεια της συνομιλίας τους, του είπε ότι κανείς «δεν θα την εμποδίσει να είναι κοντά στο παιδί της».
«Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου» είπε, σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση.



 

Ξεκλείδωτο το λουκέτο του δωματίου της Βίκυς Σταμάτη...





ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ  ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Β. ΣΤΑΜΑΤΗ.

 

Καλημέρα Κολομβία


H Βίκυ Τσοχατζοπούλου εμφανιζόταν μετανοούσα για τον βίο της χλιδής, του προκλητικού γάμου στο Παρίσι. της σπατάλης και της έπαρσης, και έδινε σπαραξικάρδιες συνεντεύξεις πριν αποφασίσει να εγκαταλείψει το ευαγές ίδρυμα του Δρομοκαίτειου  
Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι διέμεινε στην βασιλική σουίτα του Four Seasons Hotel George V, ενώ η χλιδή του γάμου έγινε θέμα στον Τύπο και άνοιξε τη συζήτηση γύρω από την οικονομική κατάσταση του πρώην υπουργού.
Με φόντο το βροχερό Παρίσι - με το ζόρι 12 βαθμούς είχε εκείνη τη μέρα - ο ανεβαίνει τα σκαλιά του ορθόδοξου καθεδρικού ναού του Αγίου Στεφάνου, έχοντας στο πλευρό του ντυμένη νύφη την Βίκυ Σταμάτη. Κάτι τέτοιες κλεψιες μας έριξαν στα βράχια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...