Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μεταλλοτυμβορύχοι. «Να ψηφίσει ο σκύλος του… γείτονα».



Σε έντονα κλίμα ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος της διαμαρτυρίας των ομοιόμορφα ντυμένων μεταλλωτυμβορύχων του Μπομπολα  από το Υπουργείο Ανάπτυξης Τώρα κινούνται προς την Βουλή και το Σύνταγμα
Με σύνθημα είμαστε εργάτες και όχι τρομοκράτες οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία δηλώνουν ότι θα κάνουν τα πάντα να προστατέψουν τις δουλειές τους.
Αυτή την στιγμή, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ κλειστή είναι η κάθοδος της Λεωφ. Βασ. Σοφίας σε όλο το μήκος της και η άνοδος από τη Λ. Αμαλίας έως το Χίλτον.
Η πορεία προς την Βουλή πραγματοποιείται από 5.000 μεταλλωρύχοι που έφθασαν στην Αθήνα από τη Χαλκιδική με μισθωμένα πούλμαν του αφεντικού τους , εκφράζοντας την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία των μεταλλείων χρυσού που καταστρέφουν την περιοχή .
Πάντως παράπονο από τηλεοπτική κάλυψη δεν πρέπει να έχουν, αφού κατόπιν εργολαβο-εντολής έχουν σπεύσει όλα να καλύψουν την…. ιδιωτική συγκέντρωση.
 
Άδωνις :Το πρωί διαδηλωτής ...το μεσημέρι ποιητής στη Βουλή και το βράδυ… πιάτσα στην Συγγρού !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι να πουμε και τι να γραψουμε!Ξεπερασε και τον αδωνομαλακα....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...