Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ένας σπινθήρας λείπει. 5-10 «τρελοί» μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.





Στην Ελλάδα πολλά ΜΜΕ είναι φανερό ότι ελέγχονται από συμφέροντα, κυρίως των εφοπλιστών που δεν πληρώνουν φόρους όπως όλοι οι επιχειρηματίες, δημιουργώντας μια μαύρη τρύπα εισαγωγής και εξαγωγής μαύρου χρήματος στην ΕΕ. 
Φοβερές οι καταγγελίες Templar που δεν ακούστηκαν ποτέ και πουθενά από το 2011 σε κεντρικό ΜΜΕ. Μάλλον κανένας δεν ενδιαφέρεται σε αυτή τη χώρα για τη κυριαρχία της.
Η συνεισφορά του διαβόητου  ΕΛΙΑΜΕΠ στα Ελληνικά δρώμενα είναι να προετοιμάζει προδοσίες . Ένας πρώην πράκτορας  των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ  (βλέπετε εδώ) γεννημένος  στη Θεσσαλονίκη, μιλάει στο video του 2011 για το ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ στην σχέση FYROM και Ελλάδας. Αυτά που λέει είναι εντυπωσιακά και σηκώνουν παρέμβαση εισαγγελέα στο ΕΛΙΑΜΕΠ,  για να ελέγξει τη δράση του.
Είναι δυνατόν το ΕΛΙΑΜΕΠ να έχει σχέσεις από μόνο του με τη κυβέρνηση των ΗΠΑ; Αυτό δεν συμβαδίζει με το σκοπό λειτουργίας του και αυτό είναι σαφές. Άλλο είναι να συμβουλεύει εφόσον ερωτάται την εκάστοτε κυβέρνηση και άλλο είναι να κάνει το ταχυδρόμο των Σκοπίων και των ΗΠΑ. Αυτό καταγγέλλει ο Marcus στο video.

Ενδιαφέρον έχει και η αναφορά του Marcus Templar BSc, MSc, MSc στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αποδέχεται όπως ακούγεται στο video ότι η Ελλάδα κατέχει το 80% του εδάφους των Σκοπίων! Να τρελαίνεσαι με τη Ντόρα που έχει πάρει και το βραβείο Ιπεκτσί στη Κωνσταντινούπολη. Για αυτό ήταν υπουργός εξωτερικών, για να μοιράζει οικόπεδα χάριν της ειρήνης;

H FYROM ζητάει ότι θέλει από τη κυβέρνηση των ΗΠΑ,  η κυβέρνηση των ΗΠΑ το λέει στο ΕΛΙΑΜΕΠ και το ΕΛΙΑΜΕΠ συμβουλεύει την Ελληνική κυβέρνηση αυτό που θέλουν τα Σκόπια (σσ. υποθέτω τη κάθε Ελληνική κυβέρνηση), λέει στο video o Marcus o φιλέλληνας. 
Ο Μarcus φαίνεται από μακριά ότι έχει φοβερό μυαλό. Όλη η CIA πρέπει να τον έχει σαν υπόδειγμα. Κρίμα που τα παράτησε από τον Αμερικανικό στρατό. Είχε πολλά ακόμη να προσφέρει. Βουλωμένο γράμμα διαβάζει. Kρίμα.
Κατά πάσα πιθανότητα, το 80% που αποδέχεται η Μπακογιάννη θα είναι το κομμάτι της Ελληνικής Μακεδονίας που περιέχει τους πολλούς υδρογονάνθρακες στη περιοχή της Θεσσαλονίκης (βλέπετε εδώ).
Σιγά-σιγά η Ελλάδα μπαίνει στον αστερισμό των ανεξαρτητοποιήσεων.
O Μarcus Alexander Templar αφήνει στο video να εννοηθεί ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι ηλίθιοι ενώ αγνοεί παντελώς τη Ρωσική πολιτική στη περιοχή, την οποία δεν συμφέρει η αναγνώριση της FYROM. Το τελευταίο δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Υπάρχει λόγος. Οι παρατηρήσεις του αφήνουν πολλά ερωτηματικά επίσης για τον τρόπο που γίνονται οι εκλογές στην Ελλάδα (το λέει με το τρόπο του). 
 Όλοι οι παίχτες σιγά – σιγά παίρνουν θέσεις στο παιγνίδι. Η Τουρκία στη Δυτική Θράκη και σε κάποια νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο. Η FYROM στη Μακεδονία.  Η Αλβανία στην Ήπειρο. Το Ισραήλ σε Κρήτη και Κύπρο. Το κλίμα είναι έτοιμο, 2 εκ μετανάστες έχουν μπει στη χώρα, ο Έλληνας δεν διαθέτει άμυνες και ζει την πολιτική ξευτίλα και τη φτώχεια του. Ένας σπινθήρας λείπει. 5-10 άτομα μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.
Είδατε τα παιδιά από το Σικάγο; Τα λένε Αμερικανάκια αλλά…


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι τρελοί κατέβηκαν απο το τρένο και πάνε βόλτα με τα πόδια. .

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΛΑ Μ.Μ.Ε. ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΞΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΕΡ ΜΕΡΝΤΟΧ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΟΣΤΡΑ ...ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟ 96% ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΒΡΕΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...