Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Μην τις διαφημίζετε άλλο, γιατί τις…. καταστρέφετε.




Το Tripadvisor δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015....

Όπως τις ανέδειξαν οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού site μετά από ψηφοφορία. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το παραδεισένιο Ελαφονήσι των Χανίων και στην τρίτη θέση η εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει η παραλία Εγκρεμνοί στην Λευκάδα, την τέταρτη ο κόλπος Αγ. Παύλου στην Λίνδο, την πέμπτη το ναυάγιο στην Ζάκυνθο και ακολουθούν το Σαρακίνικο της Μήλου, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, η Παλαιοκαστρίτσα, το Φαληράκι και ο Αγ. Προκόπιος.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του tripadvisor:

1. Ελαφονήσι, Χανιά -  Σχόλιο χρήστη: “Παράδεισος”
“Η θάλασσα ήταν γαλήνια και όμορφη. Τα χρώματα είναι έντονα: γαλάζια νερά, ροζ άμμος. Παράδεισος.” Έχει ενταχθεί στις προστατευόμενες περιοχές Natura, καθώς είναι γεμάτο αμμοθίνες με κρινάκια της άμμου και κέδρους. Επίσης, εδώ φωλιάζουν οι απειλούμενες χελώνες careta careta και πολλά είδη σπάνιων ζώων.

3. Λιμνοθάλασσα του Μπάλου, Χανιά - Σχόλιο χρήστη: “Ο παράδεισος υπάρχει και είναι στη Κίσαμο”
” Είναι μια ρηχή αμμουδερή παραλία που σχηματίζεται ανάμεσα στο Ακρωτήριο της Γραμβούσας και το μικρότερο ακρωτήριο Τηγάνι. Ο Μπάλος αποτελεί σίγουρα την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Κρήτης, ένα πολύ αγαπημένο θέμα όλων των τουριστικών οδηγών της Ελλάδας.


Δεν είναι οι καλύτερες παραλίες γιατί είναι τώρα ο ένας πάνω στον άλλο.  Ήταν τότε που πηγαίναμε εμείς στις αρχές της δεκαετίας του 70, οι «ευλογημένοι» από τον θεό που προλάβαμε να τις απολαύσουμε , αφού  ήταν σχεδόν…. για πάρτη μας . Σαββατοκύριακο με δέκα άτομα το πολύ και στα δυο μέρη, διότι ήταν πρώτον σχεδόν απροσπέλαστες  δια ξηράς ,και δεύτερον οι κρητικοί δεν φημίζονταν για «εξερευνητές» απομονωμένων παραλιών . Για αυτό τον λόγο πολλοί λίγοι κρητικοί τις είχαν «ανακαλύψει». Οι ξένοι ; δεν υπήρχε ούτε ένας. Τα χταπόδια στον μπάλο έβγαιναν… μόνα τους στην παραλία, και το Ελαφονησι ήταν γεμάτο αστακούς και ψαρούκλες.  Μετά ήρθαν οι βάρβαροι με τις ομπρέλες, και τις ξαπλώστρες, τα λεωφορεία, και το κακό συναπάντημα. Τώρα πλέον ο Μπάλος έγινε τουριστική ατραξιόν με ημερήσιες εκδρομές από καραβάκια, και άστα να πάνε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο εχεις ρε μεγάλε. Μόλις μυρίστηκαν ψητό οι τοπικοί άρχοντες έπεσαν με τα μούτρα, καταστρέφοντας τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! ΠΙΣΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΥΣΚΩΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΩΤΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΥΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΗΧΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΚΑΤΙ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΣΟΝΙΑ ΚΟΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ! Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20-25 ΜΕΤΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΟΡΑΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΕΦΥΓΑΝ, ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά γίνονται σχεδόν σε όλα τα νότια παράλια γιατί δεν υπάρχει αστυνόμευση ούτε από την ξηρά ούτε από την θάλασσα. Στην ξηρά είναι για να γράφουν …. μηχανάκια και στην θάλασσα για να μαζεύουν τους λαθρομετανάστες. Το περίεργο είναι ότι …η απαγόρευση του ελεύθερου κάμπινγκ, ευνοεί το λαθρεμπόριο που γίνετε και με την συνεργασία τοπικών παραγόντων και ξενοδόχων , που ζητούν μάλιστα αυστηρότερα μετρά κατά των σκηνιτών . Μάλλον τους χαλούν το κοντραμπάντο.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τυχερός ανώνυμε 3.24 Από την αφήγηση σου βγαίνει το συμπέρασμα ότι μάλλον γινόταν «μεταφορά» όπλων ,γιατί ναρκωτικά έχει μπόλικα η Κρήτη. Εάν σε έπαιρναν είδηση, ίσως ήσουν μακαρίτης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...