Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Σας το είπαμε βρωμοπροδότες. Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου.




Λαθρομετανάστες (στην πλειοψηφία τους Σύριοι) συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, που αδυνατούν να τους ελέγξουν.
Η ανύπαρκτη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου παρακολουθεί ως απλός θεατής – τροχονόμος τα όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν στο ακριτικό νησί.
Από την μια γυναίκες, παιδιά ηλικιωμένοι λαθρομετανάστες από την άλλη οι κάτοικοι αλλά και οι αρχές του νησιού που προφανώς και δεν μπορούν να τους ελέγξουν.
Η εγκληματική ανικανότητα του πρωθυπουργού Τσίπρα, αλλά και των ανύπαρκτων υπουργών του (Χριστοδουλοπούλου, Δρίτσας)  βυθίζει την χώρα στο απόλυτο χάος.
Δύο διμοιρίες ΜΑΤ, αναχώρησαν εσπευσμένα από την Αθήνα για την Κω, με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130.
Η εντολή δόθηκε από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας, για να ενισχυθούν τοπικές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς το πρωί η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες που φτάνουν στο νησί με ταχύτατο ρυθμό, φάνηκε ότι ξέφευγε από τον έλεγχο.
Παράλληλα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τουλάχιστον 250 αστυνομικούς σε πρώτη φάση, και στα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών .
Το πρωί δημιουργήθηκε ένταση έξω από την αστυνομική διεύθυνση της Κω και τους δρόμους της πόλης, καθώς εκατοντάδες αλλοδαποί απαιτούσαν να μπουν στο κτίριο της Αστυνομίας για να πάρουν τα έγγραφα τους και να αναχωρήσουν για την ηπειρωτική Ελλάδα. Οι λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο στάδιο, στο οποίο τους υποδείχτηκε να συγκεντρωθούν ώστε να μπει μια τάξη και να επισπευτεί η ταυτοποίηση, προκειμένου να τους χορηγηθεί η άδεια για αναχώρηση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...