Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Έπεσε η Κως. Σειρά παίρνουν η Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη.



Με ενισχύσεις με ειδική αστυνομική δύναμη για καταστολή εξέγερσης εντός αστικής περιοχής ενισχύονται η Αστυνομία και το Λιμενικό στη νήσο Κω, των οποίων οι έδρες στο νησί πολιορκούνται από εκατοντάδες λαθρομετανάστες.
 Η απόφαση της εσπευσμένης αποστολής τους υπαγορεύτηκε από την επιχειρησιακή ανάγκη αναχαίτισης των εξεγερμένων λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν καταλάβει κομβικά σημεία στην πόλη της Κω αλλά και σε όλο το νησί.
 Συγκεκριμένα αποστέλλονται δύο ειδικές διμοιρίες καταστολής ταραχών που αναχώρησαν από την Αθήνα για Κω, το απόγευμα της Τρίτης.
 Στόχος είναι να ενισχυθούν οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις ύστερα από τα επεισόδια με τους λαθρομετανάστες που φαίνεται ότι έχουν ξεφεύγει από τον έλεγχο, ενώ η εντολή δόθηκε από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.
 Παράλληλα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τουλάχιστον 250 αστυνομικούς σε πρώτη φάση, και στα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τεράστιο αριθμό προσφύγων.
 Το πρωί δημιουργήθηκε ένταση έξω από την αστυνομική διεύθυνση της Κω και τους δρόμους της πόλης, καθώς οι εκατοντάδες αλλοδαποί, απαιτούσαν να μπουν στο κτίριο της Αστυνομίας για να πάρουν τα έγγραφα τους και να αναχωρήσουν για την ηπειρωτική Ελλάδα!
 Οι λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο στάδιο, στο οποίο τους υποδείχτηκε να συγκεντρωθούν ώστε να μπει μια τάξη και να επισπευτεί η ταυτοποίηση, προκειμένου να τους χορηγηθεί η άδεια για αναχώρηση.
 Ακολούθησαν επεισόδια με τις εκεί αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν πυροσβεστήρες για να τους απωθήσουν.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνουν οι αστυνομικοί για το σερβίρισμα καφέ και πορτοκαλάδας στους λάθρο και στέλνουν ενισχύσεις

Ανώνυμος είπε...

διαβασες τι εκαναν οι εθνικιστες ισραηλινοι και οι εθνικιστες σουηδοι στους υποστηρικτες των λαθρο;

Μία άλλη τέτοιου είδους ακτιβιστική ενέργεια έγινε από Σουηδούς εθνικιστές, (του πιο ακραίου ‘Σουηδικού Κινήματος Αντίστασης’) που πήγαν πρωί – πρωί, «πριν ανοίξει το μάτι», σε εύπορες μικροαστικές γειτονιές όπου ψηφίζουν υπέρ κομμάτων που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα και καταγγέλλουν την «ξενοφοβία», με μικροφωνική που έπαιζε σε μεγάλη ένταση ισλαμικά τραγούδια και αμανέδες, λέγοντας «η πολυπολιτισμικότητα ήρθε στην γειτονιά σας!

Το καλύτερο πάντως, το έκαναν πριν λίγα χρόνια, Ισραηλινοί ‘ακροδεξιοί’, που μάζεψαν 60 Σουδανούς, τους αγόρασαν μαγιό και πλήρωσαν την είσοδό τους σε πισίνα πολυτελούς στεκιού για αριστερούς! Οι οποίο όταν είδαν το τσούρμο των Σουδανών να βουτάει στα «νερά τους», ξέχασαν τον «αντιρατσισμό» τους και άρχιζαν να σκούζουν… Το όλο περιστατικό φυσικά, καταγράφηκε με βίντεο. Έτσι ξεφτυλίζονται όλοι αυτοί οι αριστεροί "ανθρωπιστές"

http://redskywarning.blogspot.gr/2015/07/gay-pride.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...