Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Τιερί Μεϊσάν: "Ο Ομπάμα θα διαμελίσει την Τουρκία και θα δημιουργήσει το μεγάλο Κουρδιστάν.



"Το ΙSIL ελέγχεται από πράκτορες της ΜΙΤ και ο Μ.Ομπάμα απείλησε την Τουρκία με διαμελισμό εάν προχωρήσει τον ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου και δεν εγκαταλείψει τους ισλαμιστές στην Συρία" αναφέρει σε εκτενές άρθρο του ο διάσημος και ανεξάρτητος Γάλλος αναλυτής Τιερί Μεισάν, που είναι αυθεντία σε θέματα κατασκοπείας, γεωπολιτικής και διπλωματίας, ερμηνεύοντας έτσι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που δείχνουν την Άγκυρα ανήμπορη να μπορεί να αντιδράσει στις εξελίξεις που συμβαίνουν στην νοτιοανατολική επικράτειά της, και πρόσφατα έφτασαν μέχρι τα βάθη του Πόντου.
  "Η Τουρκία εξελίχτηκε σε πυριτιδαποθήκη. Θα ήταν αρκετή μια σπίθα για να εκραγεί ένας εμφύλιος πόλεμος που κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει και που θα καταστρέψει μόνιμα τη χώρα"
 Ο Τιερί Μεισάν είναι γνωστός από την γεωστρατηγική σελίδα που διατηρείwww.voltairenet.org, και φημίζεται για τα θέματα τα οποία θίγει, και βρίσκονται κρυμμένα στο σκοτάδι των παρασκηνίων.

 Ακολουθεί ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο-ανάλυση του Τιερί Μεισάν:

Δεν μας λέει όμως τι θα δώσει στους Τούρκους για αντιστάθμισμα. Μήπως Θράκη, Αιγαίο ; Και πότε θα τα προλάβει; Μάλλον αυτό θα είναι δουλειά της κερατού Χιλλαρυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...