Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ψιτ προδότες ακούτε ;






Η μέχρι στιγμής  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, χαρακτήρισε το νομοθέτημα που κατέθεσε η κυβέρνηση στη βουλή «αποικιοκρατική σύμβαση» και ξεκαθάρισε ότι επιλέγει να συμμαχήσει με τον λαό που είπε «όχι» στο ξεπούλημα της χώρας και τις πολιτικές λιτότητας. «Καλούμαστε απόψε να ψηφίσουμε ένα νέο μνημόνιο το οποίο φυσικά συνοδεύεται από ένα πακέτο σκληρών, παράλογων και επιβλαβών για την ελληνική κοινωνία και οικονομία μέτρων που θα προσφερθούν ως δώρο στους εμπνευστές και εκτελεστές του εκβιασμού της χώρας» τόνισε η κ. Μακρή.
«Η εξουσιοδότηση ζητείται με ταχύτατες διαδικασίες και με παράκαμψη όλων των θεσμικών διαδικασιών» είπε και συμπλήρωσε: «Αφού λάβαμε τις εντολές των ενοίκων του Χίλτον οφείλαμε να το έχουμε τελειώσει χθες και να λέμε και ευχαριστώ που μας αφήνουν να το περάσουμε και από τη Βουλή».





Εξαιρούνται μόνο οι χαρτόκουτες.




Η Ζωή διέσυρε  τους …Βρούτση, Χατζηδάκη, Γεωργιάδη, Κεγκέρογλου: «Δεν μπορούν αυτοί, που είναι συνδυασμένοι με τη μαύρες σελίδες που βάφτηκαν στο Κοινοβούλιο, να εμφανίζονται δικαιωμένοι και να μας κουνούν τώρα το δάχτυλο»
Με ..φασίστες παρομοίασε η Ζωή Κωνταντοπούλου όλους όσοι είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στις οποία έχει περιέλθει γη χώρα σήμερα, προκαλώντας την οργή πολλών προδοτών  στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου πήρε το λόγο να μιλήσει - για τρίτη φορά- σήμερα, στοχοποίησε τους κ.κ. Βρούτση, Χατζηδάκη, Γεωργιάδη, Κεγκέρογλου, λέγοντας πως «δεν μπορούν αυτοί, που είναι συνδυασμένοι με τη μαύρες σελίδες που βάφτηκαν στο Κοινοβούλιο, που ψήφισαν τόσα μνημόνια, να εμφανίζονται δικαιωμένοι και να μας κουνούν τώρα το δάχτυλο».

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας φανερά εκνευρισμένη «την προδοσία στα ιδεώδη του ΣΥΡΙΖΑ» κατηγόρησε τους εν λόγω βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ότι είναι εκπρόσωποι του φασισμού, του ναζισμού και του ρατσισμού. «Κύριε Μάρδα δικαιώνετε όλους αυτούς που παρουσιάζουν ως μόνη λύση την ακροδεξιά και τον φασισμό» είπε χαρακτηριστικά.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από όλους τους προδότες βουλευτές, με πρώτο τον γελοίο  Κωστή Χατζηδάκη που απάντησε πως δεν μπορεί η πρόεδρος της Βουλής να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και φασισμό και ναζισμό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...