Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ρε ΖΩΗ δεν ντρέπεσαι καθόλου; . Την φιλενάδα του Καρατζαφέρη διόρισες στο γραφείο σου ;



Kαι μάλιστα αναφέρεις ως ειδική σύμβουλος; Στο μόνο που είναι ειδική είναι…αντε να μην πούμε γιατι υπάρχουν και ανήλικα. Κάνετε μάλλον ότι είναι δυνατόν για να σας σιχαθεί ο κόσμος.
Το νέο φαινόμενο ηθικής "πρώτη φορά Αριστεράς" είναι ο χθεσινός διορισμός (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 568) της Άννας Ζωηρού που την είχε διορίσει και ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ στην επιτροπή προμηθειών του υπουργείου του με προτροπή του Καρατζαφέρη , στο ιδιαίτερο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή".
"Το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ οικογένειας Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Καρατζαφέρη μάλλον συνεχίζετε. Άλλωστε με την κρίσιμη ψήφο (3-2) της μαμάς της Ζωής στο ΕΣΡ, ο Καρατζαφέρης πήρε και την πανελλαδική άδεια για το TELECITY.
Ο  Μητσοτάκης καταγγέλλει ότι η Άννα Ζωηρού, όταν συμμετείχε σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στη διεθνή έκθεση ακινήτων ΜΙΡΙΜ στις Κάννες, έκλεισε για τον εαυτό της δωμάτιο στο πολυτελές ξενοδοχείο "Ritz Carlton".
"Η γνώριμη από την θητεία της στο ΤΑΙΠΕΔ, κυρία Άννα Ζωηρού, είχε διοριστεί στο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έπειτα από πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Άλλωστε η "στενή" φιλία του με την όμορφη Άννα του είχε επιτρέψει από πολύ νωρίς να εκτιμήσει τα ιδιαίτερα προσόντα της.
Όμως γεγονός είναι ότι η Άννα Ζωηρού προκάλεσε την κοινή γνώμη όταν συμμετέχοντας σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στη διεθνή έκθεση ακινήτων ΜΙΡΙΜ στις Κάννες, έκλεισε για τον εαυτό της δωμάτιο στο πολυτελές ξενοδοχείο "Ritz Carlton", τονίζεται στην ανακοίνωση.
Και συνεχίζει με ειρωνικές αναφορές στο πρόσωπο της κυρίας Ζωηρού και το πώς απασχόλησε τη Βουλή το 2013: "Το "πλούσιο" βιογραφικό της κυρίας Ζωηρού απασχόλησε όμως το 2013 και τη Βουλή, όταν αποκαλύφθηκε πως προκειμένου να διοριστεί στο Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ είχε ψευδώς δηλώσει ανύπαρκτη "διευθυντική εμπειρία", σε βελγική πολυεθνική και στον ΕΟΤ του Λονδίνου.
Σήμερα το άτομο που εξαπατούσε τη Βουλή με ψευδείς διαβεβαιώσεις για δήθεν διεθνή, στην πραγματικότητα τελείως ανύπαρκτη "διευθυντική εμπειρία", βρίσκει μέσω Καρατζαφέρη για ακόμα μια φορά τρύπα να τρυπώσει".Oμως με δηλωση του λέει οτι ολα αυτα προερχονται απο προβοκάτορα που χρησημοποιησε το e-mail του και το ονομα του.
Ομως η 'Αννα Ζωηρού, για όσους έχουν ασθενή μνήμη είχε υποδειχθεί και διοριστεί στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ από τον  πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη την περίοδο που το ΛΑΟΣ μετείχε ως κυβερνητικός εταίρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου. 
Και είχε προκαλέσει σάλο όταν αρνήθηκε επί μήνες να εγκαταλείψει τη θέση της στο ΔΣ του Ταμείου μετά τις εκλογές του 2012 όταν στο κυβερνητικό σχήμα μπήκε η ΔΗΜΑΡ και είχε αλλάξει η ...ποσόστωση.
Όταν τελικά η κ. Ζωηρού αποφάσισε να παραιτηθεί στις 26 Μαρτίου του 2013 κατήγγειλε σε επιστολή της προς τον κ. Σαμαρά - με κοινοποίηση και στον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους αρχηγούς- τον τότε πρόεδρο του Ταμείου Τ.Αθανασόπουλο και τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα!
Γεγονός που ίσως εξηγεί και την επιλογή της από την κ. Κωνσταντοπούλου η οποία έχει κηρύξει ανένδοτο στον διοικητή της ΤτΕ .  
Την κ. Ζωηρού πάντως είχε βάλει στο στόχαστρο το 2013 και η βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν εκπρόσωπος τύπου Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε σχέση με την εγκυρότητα του βιογραφικού της.
Η κυρία Χρυσοβελώνη έθετε ερωτήματα για το διδακτορικό της κυρίας Ζωηρού στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (VUB), τη θητεία της σε διευθυντικές θέσεις πχ του ΕΟΤ στο Λονδίνο  τα οποία περιλαμβάνονταν στον φάκελο των προσόντων της για την θέση που κατέλαβε στο ΤΑΙΠΕΔ.
Πάντως στο σχετικό ΦΕΚ όπου και δημοσιεύεται η πρόσληψη της κατεβάστε από εδώ η κυρία Ζωηρού εμφανίζεται ως πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου του Πανεπιστημίου VRIJE των Βρυξελλών.



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Της πάει ο ρόλος της τσατσας

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαν και αυτούς που γεμίζουν την καρδάρα γάλα και μετά της παίζουν μια κλωτσά και την χύνουν. Το… χύνουν μην το παρεξηγήσετε. Δεν παραπέμπει αλλού, γιατί ο χοντρός έχει πρόβλημα με τον προστάτη. Και το προστάτη μην το παρεξηγήσετε γιατί η ΖΩΗ είναι γένους θηλυκού. .

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτό δεν παίζει. Μπας και είναι μαϊμού το Φ.Ε.Κ ; Η Αννούλα του Καρατζαφερη που την είχε στις Βρυξέλλες για τα χοντρά στο γραφείο της Zωής ; Εδώ δεν μιλάμε για διαπλοκή αλλά για κάτι… άλλο, που παραπέμπει στην Λέσβο.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο , ανήκουστο, και ακατανόητο. Ξέρει τι σημαίνει ΖΩΗΡΟΥ; Oποια λαμογιό-πετρα σηκώσεις θα την βρεις από κάτω. Μόνο και μόνο λόγω της ιστορικής σχέσης της με τον Καρατζαφέρη δεν έπρεπε ούτε να την πλησιάζει. Το παράξενο είναι ότι τα Μ.Μ.Ε έχουν μουγκαθεί για κάτι που είναι που είναι μέγα πολιτικό σκάνδαλο. Ασχολήθηκαν στο εάν έστειλε η όχι το e-mail ο Μητσοτάκης και όχι εάν είναι αλήθεια η τοποθέτηση της. .

Ανώνυμος είπε...

Ρε η Αννούλα των Βρυξελλών με το κάμπριο που έκανε τον Καρατζαφερη …κάμπριο οικονομικά, χέρι-χέρι με την Ζωή; Χάλασε η πιάτσα.

Ανώνυμος είπε...

ο θηλυκοs ιουδαs που εδωσε τον προεδρο...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos, απο αυτά που ξέρω εγώ, αυτή που κατέστρεψε το ΛΑΟΣ αλλά και τον ίδιο τον Καρατζαφέρη, αυτή που απο το τίποτα απέκτησε πολλά διαμερίσματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αυτή που διορίστηκε ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (με το ζόρι λύκειο και αυτό με 14) μόνιμη στη Βουλή (την οποία επισκέπτεται με ένα τζιπ πολλών κυβικών), αυτή που το παίζει δεύτερη σύζυγος (μετά τη Βένη), δεν τη λένε Αννούλα... Εκείνη βέβαια δεν έχει διδακτορικούς τίτλους στα οικονομικά όπως η Άννούλα, εκείνη ως εξ΄απορρήτων (με εμπειρια στην κόκκινη πουτανιά και εξειδίκευση στις πίπες), έχει εκβιάσει προκειμένου να αποκομίσει χρήματα όχι μόνο τον Καρατζαφέρη αλλά και πολλούς άλλους εκεί στα μέρη της. Έτσι λένε όλοι στο Λουτράκι και σε ολόκληρη την Κορινθία... Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ας προσέχουν τι γράφουν και τι "καταγγέλουν" κάποιοι. Μόλις με ενημέρωσε ένας φίλος που δουλεύει σε ναυτιλιακή ότι η Ζωηρού ήταν για πολλά χρόνια διευθύντρια πιστωτικής πολιτικής της πολυεθνικής MARLINK με έδρα το Βέλγιο. Και αυτό το ξέρει γιατί η εταιρεία MARLINK (πρώην SAIT COMMUNICATIONS) ασχολείται με την παροχή τηλεπικοινωνιών στα καράβια. Προβλέπω ότι η Χρυσοβελώνη και όλοι οι άλλοι που γράφουν μαλακίες θα σπάσουν τα μούτρα τους. Θα πέσει πολύ γέλιο!!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 1.42 να του πεις του φιλου σου να "ενημερωνεται" ποιο εντιμα.Ωραιο το παραμυθι του.Η ζωηρου του το πάσαρε;

Ανώνυμος είπε...

χερι χερι στο καλοκαιρινο του χιλτον αλλα ξαφνικα βουλωσε ο καθετηραs...

Ανώνυμος είπε...

Τι έχετε πάθει ρε μάγκες? Απο τις φωτογραφίες που έχω βρεί στο διαδίκτυο, η κοπέλα είναι κουκλάρα. Και πολύ μορφωμένη (διάβασα το ΦΕΚ). Απο τον ανώνυμο 1.42 καταλαβαίνω ότι έχει και σημαντική εμπειρία στο εξωτερικό. Στο ΤΑΙΠΕΔ, απο δημοσιεύματα εφημερίδων που διαβάζω αλλά και απο την επιστολή που είχε στείλει στον Σαμαρά, φαίνεται πως έδωσε μάχη προκειμένου να μην ξεπουληθεί η ΕΥΑΘ, ο ΟΠΑΠ κ.α. Γιατί λοιπόν τέτοια επίθεση?

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται η όπως τα πλασάρουν .Αυτό να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Είναι τόσα πολλά τα κρυφά που οι γνωρίζοντες φρίττουν .

Ανώνυμος είπε...

Πιπεs και Τσιμ...πουκια με καθετηρα γινεται;;;;;;η επιστημη σηκωνει τα χερια

Ανώνυμος είπε...

Απο το''ΜΠΡΑΒΟ''τηs ρουλαs ωs υποψηφιο μοντελο στην επιτροπη προμηθειων η κ.Αννα Ζωηρου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...