Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Φωτογραφίζοντας τον…Τσίπρα.



Πανελλήνια  συριζαιο-παγωμάρα από την επίθεση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στον έλληνα πρωθυπουργό και "σύντροφό" της Αλέξη Τσίπρα.
Η πρόεδρος της Βουλής παρουσίασε τον πρωθυπουργό σαν καρικατούρα της Τρόικας αφήνοντας να εννοηθεί ότι πάσχει από το Σύνδρομο της Στογχόλμης όπου το θύμα ερωτεύεται τον θύτη-απαγωγέα του!
Αναφερόμενη στα λεγόμενα του πρωθυπουργού «περί δυσαρμονίας κυβέρνησης και προέδρου της Βουλής» είπε ότι «οποία δυσαρμονία προκύπτει η ίδια θα την απέδιδε σε εκείνους οι οποίοι υλοποιούν εκβιασμούς σε βάρος του λαού. Εκτός και εάν φτάσαμε στο δεύτερο επίπεδο του εκβιασμού στο οποίο ο εκβιαζόμενος νομίζει πως υλοποιεί τον εκβιασμό με τη βούλησή του...» ανέφερε με νόημα.
Λες και ωσάν ο  πρωθυπουργός να  πάσχει από το Σύνδρομο της Στογχόλμης!!!
Και συνέχισε .«Η Βουλή δεν μπορεί να λειτουργεί ως υφυπουργείο της κυβέρνησης» . Εκτίμησε επίσης ότι δεν υπάρχει δυσαρμονία όταν ο πρόεδρος της Βουλής «περιφρουρεί την κοινοβουλευτική διαδικασία και τις αρχές του Συντάγματος και της Δημοκρατίας».

«Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει το πόρισμα για το χρέος» διεμήνυσε επίσης στη μακρά συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του εξαμήνου της Βουλής.  
«Δεν έχει τύχει της δέουσας αξιοποίησης το πόρισμα της Επιτροπής του Δημοσίου Χρέους. Υποχρέωση της κυβέρνησης είναι να το αξιοποιήσει, και δική μου να την πιέσω για να το αξιοποιήσει» παρατήρησε.
«Παράνομο, επαχθές και επονείδιστο» χαρακτήρισε πάλι το ελληνικό δημόσιο χρέος.  Παρεμβαίνοντας δε στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, η κ. Κωνσταντοπούλου πρότεινε τη μη αποπληρωμή του χρέους.

«Είχα αναφερθεί στην ανάγκη λογιστικού ελέγχου και διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους» τόνισε, εκθειάζοντας το έργο της επιτροπής με «επιστράτευση προσώπων εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας».

«Τα συμπεράσματα θα πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο ουσιαστικής συζήτησης και όχι ευτελιστικών υπονοούμενων στα οποία έχουν καταφύγει κυρίως οι εκπρόσωποι της διαπλοκής» σημείωσε, κατηγορώντας εκ νέου τους δανειστές ότι «εκβιάζουν το κοινοβούλιο».
Ο δε Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ είπε… Τσίπρας έχει τελειώσει, εμένα με ενδιαφέρει το σύνολο της Βουλής των Ελλήνων , και για μια ακόμη φορά δεν έκρυβε την δυσαρέσκεια του για την απροθυμία των ελληνικών κυβερνήσεων να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις. Έδειχνε οργισμένος από την εμμονή τους στην υπεράσπιση του χυδαίου πελατειακού κράτους την στιγμή που έχουν φτάσει στις Βρυξέλλες η λίστα με τις προσλήψεις συγγενών και κομματικών στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα.
-Η Ελλάδα έχει 1,5 εκατ. ανέργους του ιδιωτικού τομέα. Ακόμη και με ανάπτυξη 4% ετησίως που σημαίνει 50.000 θέσεις εργασίας θα χρειαστούν 30 χρόνια για να απορροφηθούν οι άνεργοι. Η χώρα δεν έχει ουδεμία τύχη εάν δεν υπάρξει ένας οδοστρωτήρας μεταρρυθμίσεων...,



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι η Κωλοτρυπίδα που θα σας ανοίξουν οι Τζιχαντιστές του Βοτανικού

Ανώνυμος είπε...

πολύ μουνί ο Τσιπρας

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε παιδιά, ο τσιπρας είναι… κωλος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΣ , ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ..ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ... ΑΠΟ ΤΗΝ N.S.A.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ , Ο ...ΤΣΙΠΡΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

η ειναι η κατερινα η πολλαπληs χρησεωs η....ειναι η παπαλουκα μπορει να ειναι και η τσαμπιερη μπορει να ειναι και η ζαμπουρουουου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...