Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Καλά… τώρα ανατρίχιασε η Μερκελ.



Σκύλος που γαβγίζει μην τον φοβάσαι.
Η Ρωσία εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου σκληρή στρατιωτική προειδοποίηση προς τη Γερμανία «να μην ανακατευτεί στις «ρωσικές υποθέσεις» γιατί το Βερολίνο δεν είναι μακριά… ξυπνώντας μνήμες από τον Β” ΠΠ αλλά και τον Ουίνστον Τσώρτσιλ που είχε πει ότι η «Γερμανία κάθε 50 χρόνια πρέπει να βομβαρδίζεται!». Η απειλή-προειδοποίηση προήλθε μέσω μιας καλοσχεδιασμένης ψυχολογικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια άσκησης που πραγματοποίησε το ρωσικό Ναυτικό στη βάση Chernyakhovsk στο θύλακα του Καλίνιγκραντ.
Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι διέρρευσαν στον τύπο φωτογραφίες από βόμβες που είχαν χρησιμοποιηθεί στην άσκηση και πάνω τους είχαν αναγραφεί συνθήματα τα οποία χρησιμοποιούνταν κατά τον Β’΄Παγκόσμιο Πόλεμο όπως » Για τον Στάλιν» και το » Στο Βερολίνο!»
Ειδικότερα, στις αρχές Αυγούστου το ρωσικό Ναυτικό πραγματοποίησε μια άσκηση στη βάση Chernyakhovsk η οποία βρίσκεται στον θύλακα του Καλίνινγκραντ.
Πληρώματα των αεροσκαφών του Ναυτικού πραγματοποίησαν βολές με πραγματικά πυρά και συμμετείχαν αεροσκάφη Su-24 και μεταφορικά An-26 (τα τελευταία σε ρόλο βομβαρδιστικού!) όπως και ελικόπτερα Mi-24 και Ka-27.
Η άσκηση δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλης κλίμακας πλην όμως αυτό που έκανε αίσθηση σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν ήταν ότι στις βόμβες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν αναγραφεί λέξεις μάλλον συνθήματα τα οποία χρησιμοποιούνταν κατά το Β΄ΠΠ.
Δύο από αυτά τα συνθήματα ήταν το πρώτο «Για τον Στάλιν» και το δεύτερο «Στο Βερολίνο!».



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΤΟΥ 10ου ΑΙΩΝΑ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ.
Η κατάδυση αυτή «είναι ένας ωραίος τρόπος για να θυμηθούμε πόσο βαθιές είναι οι ιστορικές ρίζες μας, όπως και η ιστορία των διεθνών σχέσεών μας», σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΗΣΙΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟΝ ΑΡΘΡΟΝ .

Ανώνυμος είπε...

"ΓΝΗΣΙΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟΝ ΑΡΘΡΟΝ"....
Για ολα ρε μεγάλε φταίνε και τα κάνουν οι Εβραίοι;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...