Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Τσιπρας; Mην παίζετε τους λαθρομεταναστες, γιατί …ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή.



Όπερ και εγεννητω. Μουγκα τα Μ.Μ.Ε για τον Βοτανικό .Τριχες. το θέμα είναι η αδιαφάνεια στις κατασκευές ,το μοίρασμα των ευρωπακέτων, και τι Μ.Κ.Ο θα φτιάξουν για την είσπραξη των Κονδυλίων .Εξάλλου η κυρά Τασία το είπε. Να τους ονομάζετε πρόσφυγες για να πάρουμε τα κονδύλια. Το Εθνικό ποιος το χέζει.
Όλα δείχνουν έτοιμα για την μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στον Βοτανικό, αφού τοποθετήθηκαν τα πρώτα 33 κοντέινερ στο προσωρινό κέντρο που στήθηκε στον Ελαιώνα, στην οδό Αγίου Πολυκάρπου 89. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των εργασιών στον χώρο των 40 στρεμμάτων αναμένονται άλλα 33 κοντέινερς, δηλαδή 66 στο σύνολο τους, ενώ θα μπουν και δεκάδες σκηνές του Ελληνικού Στρατού οι οποίες θα φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες που θα έρθουν στην συνέχεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς να παρέχονται οι όποιες πληροφορίες ή διευκόλυνση στους εργαζόμενους των ΜΜΕ.

Πάντως, το αργότερο αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί τα αποχετευτικά έργα στο νέο κέντρο και θα συνδεθεί η ηλεκτροδότηση στα κοντέινερς.

Την ίδια ώρα πάντως, συγκαλείται έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη πέντε υπουργών υπό τον Τσίπρα, την ώρα που αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει πως θα μοιραστεί το φαγοπότι  με τα 500 εκατομμύρια ευρώ κοινοτικών ενισχύσεων.
Αυτό είναι και το μεγάλο θέμα. Έχουν να φάνε πάλι οι γρήγοροι εργολάβοι μπόλικα ευρωπακέτα.
Κάθε ένα από τα 33, προς το παρόν, κοντέινερ, περιλαμβάνει μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μικρό «καθιστικό» όπου βρίσκεται η κουζίνα, ενώ συνολικά μπορούν σε αυτό να χωρέσουν έως 4-5 άτομα. Αναμένεται να εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα μέσα ενός νοικοκυριού όπως κουζίνα, ψυγείο ακόμα και κλιματισμό, γιατί η λαθρομετανάστευση θέλει καλοπέραση.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των εργασιών, το σχέδιο για την μεταφορά των λαθρομεταναστών από το Πεδίον του Άρεως θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε τέσσερις ημέρες από σήμερα.
Αναμένεται να στεγάσει 800 άτομα, ενώ την ίδια ώρα, καθημερινά στην Αθήνα φτάνουν από τα νησιά του Αιγαίου περισσότεροι από 1.000 λαθρομετανάστες, ενώ οι άντρες του λιμενικού στα νησιά περισυλλέγουν από τη θάλασσα εκατοντάδες!
Τα στοιχεία είναι δραματικά, καθώς σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή, σχεδόν 86.000 λαθρομετανάστες έφτασαν στη χώρα μόνο το δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου, την ώρα που στον ιδιότυπο... καταυλισμό του Βοτανικού στήνονται για να αντιμετωπίσουν το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα 66 κοντέινερς και σκηνές του στρατού!

















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνουν εκλογές θα ψηφίσω ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ Η ΦΑΡΟΣ ΤΞΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;; ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ , ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΕΡΓΛΕΙΟ ΤΙΣ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΟΛΑ ΓΙΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...