Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Σας έπιασε η μπόχα; Eίναι από τους…. ισλαμιστές .





Η δημιουργία συντονιστικού κέντρου διαχείρισης και εξυπηρέτησης των προσφυγικών ροών, η ενίσχυση των υφιστάμενων δομών (υλικοτεχνικά και προσωπικό), η επιτάχυνση των διαδικασιών καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων η ενεργοποίηση των διαδικασιών για την άμεση αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της νησιωτικής οικονομίας, ιδίως στα νησιά όπου είναι μεγαλύτερες οι προσφυγικές ροές, είναι τα μέτρα που ανακοίνωσαν την Πέμπτη πέντε υπουργοί εμπλεκόμενοι με το προσφυγικό ζήτημα.
Ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης είπε ότι οι αφίξεις προσφύγων έφθασαν τις 157.000 μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο _ «230.000 το πρώτο οκτάμηνο του 2015, έναντι 17.500 το ίδιο διάστημα πέρσι». Το Λιμενικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ροές με «το 36% των σκαφών του ακινητοποιημένα, τα τέσσερα από τα επτά αεροπλάνα σε ακινησία και μάχιμο μόνο το ένα από τα έξι ελικόπτερα λόγω καταπόνησης και δυσκολίας εύρεσης χρημάτων για ανταλλακτικά».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Αντώνης Μακρυδημήτρης είπε ότι κατά σειρά τα νησιά που δέχονται τους περισσότερους πρόσφυγες είναι η Λέσβος (50% του συνόλου των αφίξεων), η Κως (28%), η Χίος (14%), η Σάμος (12%) και η Λέρος.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ...ΒΑΦΤΙΣΑΝ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ..... ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ , ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ , ΣΟΡΡΟΣ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...