Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Βαγγέλη πρόσεξε γιατί εάν νικήσεις, την.... έβαψες.



Όπως βαίνουν τα πράγματα  η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχτεί νικήτρια στις εκλογές . Εάν κερδίσει, το μπόνους των 50 εδρών δεν φτάνει για να κάνει κυβέρνηση, και έτσι  θα κληθεί να την κάνει παρέα με το Ποτάμι του Σταύρου και το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, ίσως και τον Λεβεντομαλάκα που τον έχουν για το τελευταίο ..ατού,  διότι ο Τσιπρας έχει στήσει ωραία την παγίδα της εφαρμογής του αποτρόπαιου απάνθρωπου και κατάπτυστου μνημονίου που συμφώνησε με την Μέρκελ .   Καταλαβαίνεις, Βαγγέλη, τι σημαίνει αυτό; Θα κληθείς να βγάλεις τα κάστανα από την φωτιά που σου άναψε ο Τσίπρας και την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια από την πυρά.  
Σημαίνει ότι η ΝουΔουλα ως νέα δούλα αυτή την φορά του Τσίπρα, θα κληθεί να εφαρμόσει το χειρότερο μνημόνιο που έχει υπογράψει ελληνική κυβέρνηση, όταν δεν μπόρεσε να εφαρμόσει ηπιότερα μέτρα στο παρελθόν. Να εφαρμόσει ένα σκληρό αριστερό μνημόνιο, την ώρα που ο Αλέξης θα κάνει πλάκα περνώντας και πάλι στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο.
Και τι είναι αυτά τα μέτρα που καλούνται να λάβουν; Όλα όσα δεν έκαναν οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία τριάντα χρόνια! Κι ακόμη χειρότερα: Όσα δεσμεύτηκαν να κάνουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και τελικά δεν έκαναν. Διότι οι μνημονιακοί ψήφισαν πολλούς νόμους, αλλά στην εφαρμογή κρίθηκαν μετεξεταστέοι. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο Αντώνης έπεσε σε δυσμένεια από τους Γερμανούς.
Και τώρα, τι; Τι είναι εκείνο που έχει αλλάξει στην Νέα Δημοκρατία και το οποίο θα την αναγκάσει να κάνει τα αυτονόητα που δεν έκανε ως κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια; Θα έχουν την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος;
Εδώ άρχισαν ήδη τις εκπτώσεις, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την φορολόγηση των αγροτών, λες και είναι στο χέρι τους. Από την άλλη μεριά, η προοπτική νίκης του κ Μεϊμαράκη είναι μία ανάσα δροσιάς μπροστά στην λαίλαπα Τσίπρα. Διότι η πρώτη αριστερή κυβέρνηση διέλυσε τα πάντα. Η ζημιά που προκάλεσε στην οικονομία είναι ανυπολόγιστη. Μεταξύ της «λαϊκής δεξιάς» της Νέας Δημοκρατίας και του μείγματος της παλαβής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, που ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, είναι προτιμότερη η λαϊκή δεξιά του κ. Μεϊμαράκη, διότι είναι ποιο συμπαθής στην Μέρκελ.  
Ναι Βαγγέλη. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κερδίσεις αυτές τις εκλογές. Στις προηγούμενες αποδείχτηκε η γύμνια της αριστεράς. Πολύ φοβάμαι ότι σε αυτές θα αποδειχτεί η γύμνια της δεξιάς.
Πάντως η Νουδουλα θα καρπωθεί τα θετικά, και θα φορτωθείς τα αρνητικά, διότι δεν ήσουν ο επίσημος αρχηγός, αλλά μεταβατικός.
Δηλαδή γράμματα χάνεις, κορώνα κερδίζω.
Νομίζεις ότι τυχαία  πήγε σε εκλογές ο Τσιπρισκος ; Eψαχνε κορόιδο για αρχηγιλίκι και ξεφτιλοπροθυπουργία και το βρήκε στο πρόσωπο σου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...