Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Βρισκόμαστε μάλλον προ της τελευταίας πράξης του μεταπολιτευτικού μας δράματος.





Το βίντεο είναι ένα μικρό και ενδεικτικό παράδειγμα ενός από τους εξαπατητές των Ελλήνων πολιτών. Και οι υπόλοιποι τα ίδια  παραπλανητικά  λένε πριν από τις εκλογές, και άλλα πράττουν μετά. Θα τους; Ξαναεμπιστευτείτε;  

Ο Τσιπρας προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα και τα απομεινάρια της "επαναστατικότητας" του γλυκού νερού που διαθέτει. Ο Μεϊμαρακης τα συντρίμμια του Σαμαρά, ο Ποτάμης τα συμφέροντα του κάθε Μπόμπολα, ο Λαφαζάνης τα αριστερά προσχήματα η Φωφη την συμμετοχή στην νέα πίτα, και ο Καμμένος τους ….χρηματοδότες- εντολοδόχους  του.  

Το μήνυμα το έστειλε ο αρχιπροδότης Σημίτης μέσω της Καθημερινής….

Όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις που επιδιώκουν την ταχύτερη δυνατή έξοδο από την κρίση στο πλαίσιο της Ευρωζώνης. Είναι η προϋπόθεση επιτυχίας της προσπάθειας. Το κοινό πρόγραμμα υπάρχει ήδη. (ΜΝΗΜΟΝΙΟ πατριώτ)  Είναι η Συμφωνία με τους δανειστές, δηλαδή το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης που δέχτηκαν τα κόμματα χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις ψηφίζοντας την αποδοχή τους στη Βουλή. Αυτό το πρόγραμμα αναγνώρισαν όλοι ως δεσμευτικό και καθοριστικό για την οικονομική πολιτική των επομένων ετών. Επομένως τυχόν αντιρρήσεις που προβάλλονται κατά καιρούς από εκείνους που εγκατέλειψαν την αντιμνημονιακή άποψή τους είναι δικαιολογίες και άλλοθι χωρίς σημασία. Μαχητικές στάσεις κατά της Ευρωζώνης εκ των υστέρων δεν διορθώνουν αλλά χειροτερεύουν τα πράγματα. Παράλληλα προγράμματα σε αντίθεση με τη Συμφωνία δεν μπορούν να υπάρξουν. Μερικά από τα συμφωνηθέντα μπορούν να τροποποιηθούν, εφ’ όσον βρεθούν λύσεις ισοδύναμου αποτελέσματος, μόνο με τη συμφωνία των δανειστών. Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα είναι λοιπόν καθορισμένος.
Στα πρόθυρα λοιπόν της κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού όλων των αναξιοπρεπών πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Μιας κυβέρνησης τυπικής, με ρόλο λογιστή και διεκπεραιωτή, σαν αυλικοί του παλατιού. Μιας κυβέρνησης που υποδηλώνει και αντικατοπτρίζει την πλήρη άλωση και ισοπέδωση της νεοελληνικής κοινωνίας από τις ευτελείς αξίες του καταναλωτισμού που την διαπότισαν εδώ και χρόνια μέχρι τη ρίζα της, όπως και ολόκληρη την Ευρώπη.
Ισοπέδωση προσωπική, ταξική, πολιτισμική, μορφωτική, αξιακή που δημιούργησε μια κοινωνία αταξική κομματικών πελατών και απολιτίκ εκπαιδευμένων ατομιστών, παραγωγών απορριμμάτων ύλης και πνεύματος.
Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπόρεσαν να πράξουν ατομικά και συλλογικά οι αποχωρούσες γενιές των νεοελλήνων.
Υπονόμευσαν, αιχμαλώτισαν, απομύζησαν τις μελλοντικές γενιές, τα ίδια τους τα τέκνα. Εκποίησαν τους πόρους τους, έφαγαν τις σάρκες τους, ήπιαν το αίμα τους.
Άξιοι των όσων κυνικών και απάνθρωπων θα βιώσουν στα τελευταία τους.
Τα νούμερα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από το 1981 μέχρι την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου.
1977: 67,18% – 264 έδρες.
1984: 83,93% – 287 έδρες.
1985: 86,67% – 287 έδρες.
1989α: 83,4% – 270 έδρες.
1989β: 86,86% – 276 έδρες
1990: 85,5% – 273 έδρες.
1993: 86,18% – 281 έδρες.
1996: 79,61% – 270 έδρες.
2000: 86,53% – 283 έδρες.
2004: 85,9% – 282 έδρες.
2007: 79,93% – 254 έδρες.
2009: 77,39% – 251 έδρες.
Για πάνω από 3 δεκαετίες, τα μιζοκόμματα είχαν τη στήριξη του 82.46% (μ.ό) του κόσμου. 8 στους 10 Έλληνες στήριζαν ενεργά αυτούς που έκλεβαν το κράτος, διέλυαν το ασφαλιστικό, άδειαζαν τα ταμεία, διόριζαν συγγενείς και φίλους, δανείζονταν χωρίς έλεος, αρχειοθετούσαν τα σκάνδαλα, αλληλοκαλύπτονταν στη Βουλή και φέσωναν την Ολυμπιακή, το ΙΚΑ και τις τράπεζες με κομματικά τους χρέη.
Τα ξέραμε όλοι και, παρ’ όλα αυτά, τους στήριζαν μέχρι το 2012 οι 8 στους 10. Πότε θα κάνουμε την δική μας αυτοκριτική;
 Πότε θα ψηφίσουμε για τo μέλλον των  παιδιών μας, και όχι για το σήμερα  μας;


 

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ «ΚΑΘΑΡΣΗΣ» ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...