Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Που διάολο τους βρήκε; Στα μπάζα;



Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ψεκασμένων παρουσίασε το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Καμμένος.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται η 25χρονη ομογενής, Χριστίνα Τρεμόντι, που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και είναι γνωστή για τον αγώνα της κατά της διαφθοράς.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι οι: πρώην ΛΑγοΣ  Κλειδέρης Γεώργιος, Σοφιαννίδης Χριστόφορος, Μεταξάκης Νικόλαος, πρώην ΛΑγΟΣ Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία , Κατσαρός Νίκος, Πρώην ΛΑγΟΣ Βάρδας Μιχάλης, Παπανικολάου Ζήσης, Πρώην ΛΑγΟΣ Στεφανουδάκης Γιάννης, Μπούμπαρης Κωνσταντίνος, Αβραμίδης Γαβριήλ και Νικολάου Δημήτριος.

Άντε βρε… να ζήσετε να τον θυμώσαστε.


Ρε πούστη ,ούτε προφήτες να ήμασταν. Χθες θέσαμε το ερώτημα  εδώ ….Μήπως θα έρθει η ώρα να … «νοσταλγήσουμε» τον… Καρατζαφέρη ;

Και σήμερα απαντήθηκε. Στο ψηφοδέλτιο του ψεκασμένου σουπερ μνημονιακού, μπήκαν  καρατζαφερικοί που έκοβαν τα κομμάτια τους, γιατί ο χοντρός ψήφισε το μνημόνιο ένα, και πούλησε το κόμμα και διάφορα αλλά .

Εμείς θέτουμε ευθέως το εξής ερώτημα. Τι περισσότερο έκανε ο Καρατζαφέρης από τον σουπερ μνημονιάκια τον Καμμένο , που λέγοντας ΝΑΙ σε όλα, ειδικά στο τρίτο μνημόνιο κατέστρεψε δια παντός και την χώρα, αλλά και έβαλε σε πλήρη ομηρία τους πολίτες της για τα επόμενα πενήντα χρόνια; Γιατί έπρεπε να καταφέρονται με τόση μανία εναντίον του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ χοντρού, και μετά να τρέχουν να συνεργάζονται με πολύ χειρότερον από αυτόν; Και δεν μιλάμε μόνο για αυτούς που μπήκαν στο επικρατείας του ψεκασμένου,  αλλά για όλους ανά την Ελλάδα δήθεν Καρατζαφερικούς που απέδειξαν με αυτόν τον τρόπο ότι η καρέκλα του υποψηφίου έχει..μέλι.

Κύριοι θα σας το πούμε ευθέως. Φύγατε από τον υπόνομο που λέγατε , και πέσατε  στον… Βόθρο, που… έτρεχε ο… υπόνομος.

Καλά γράψαμε εδω. Η φαρσοκωμωδία δεν έχει όρια.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμηστε δηλ.ψηφιστε τους, στα ταρταρα γκρεμιστε τους.Στεφανουδακης ο πρωτος μαλακας Κρητης και δωδεκανησων οσο για τους αλλους φουμο

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αποκαλύπτονται οι φαρισαίοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ είπε στην παρουσίαση του ψοφοδελτίου του ότι «θα φέρουμε το καινούργιο στην πολιτική ζωή της χώρας» και.... έπεσαν τα φωτιστικά της αίθουσας. Ποιο καινούργιο ρε ψεκασμένε ; Αυτοί είναι από πέντε φορές ανακυκλωμένα μητσοτακικά υλικά. Ο ένας δε εξ΄αυτων είναι και κουμπάρος του Δρακουμέλ, και ένας άλλος, περιηγητής ανά τα… κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

τι εβγαλε απο τον ΚΩ...ΛΟ ΤΟΥ το περιστερι που εχεσε τον γαιδουροσαναπωλη ΜΙΖΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε μιχαλακη τι καταντια ειναι αυτη?Ο αντιμνημονιακος στο φουλ μνημονιακο.Γελα ολος ο ντουνιας με τα καμωματα σου.Συγγρου ειναι αυτη εχει το κατι αλλο

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρδας κατω απο την..Πρεβεζάνου; Aυτο ειναι κατάντια

Ανώνυμος είπε...

Το καινούργιο για τον ψεκασμένο ειναι οι παλιοί του ΛΑΟΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...